(Tønsbergs Blad)

Onsdag 16. oktober arrangeres det internasjonal kulturfest i Færder. Arrangementet skal hylle og vise fram kulturmangfoldet i kommunen.

– Vi tror at inkludering og frivillighet fremmer vår psykiske helse – arrangementet er derfor en del av markeringen av Verdensdagen for psykisk helse 2019, sier Helen Kristina Wedberg, leder for service og kommunikasjon i Færder kommune.

Arrangementet er et samarbeid mellom Røde Kors, Kalina – russisktalende forening i Vestfold, Extend Art of Dance, Kirken i Færder – Internasjonal gruppe og mange engasjerte beboere i Færder.

Internasjonal kulturfest er et gratis arrangement og skal finne sted i Nøttørøy kulturhus. Arrangementet er en del av Kulturuka, som starter lørdag 12. oktober.

Program for dagen

17:00-18:00: "Torget er åpent" - her får du underholdning og mat fra mange ulike kulturer (ALLE) (ute/Foajé)

18:00-18:45: Foredrag med Rama Jama - Drømmen om skolegang (for ungdom og voksne) (Amfi) Rama Jama forteller sin historie, om hvordan hun klarte den tilsynelatende umulige oppgaven med å ta videregående på ett år. Hvor kunne hun få hjelp, og hvem ble hennes viktigste støttespiller? Stikkord er: lokalt engasjement, inkludering og frivillighet!

18:00 - 18:45: Danseverksted med Extend og Aktiviteter for barn (barn/unge) (Lillesalen/Foajé)

18:45 - 19:00: Pause med servering av noe godt

19:00 - 19:30: Barna viser hva de har lært av Extend, Extend har danseshow

19:30 - 20:00: Torget er åpent