Gå til sidens hovedinnhold

I villaen fortsetter programmet utover høsten

Artikkelen er over 4 år gammel

Villa Veierland åpent til sin første sesong i sommer etter flere års arbeid. Nå har paret bak også programmet klart for september.

Villa Veierland har hatt sin første sommersesong med drift i butikken denne sommeren, men når høsten kommer blir det ikke stille av den grunn. Nå opplyser de om at det er flere arrangementer i vente i lokalene. 2. september blir det utekino med filmen «A Girl Walks Home Alone At Night». Den blir beskrevet som den første iranske vampyr-western filmen og « ... er skutt i svart/hvitt, med lange stiliserte takninger og et lydspor som spenner fra iransk kunstrock til tekno og pop. Sjangermessig er den en blanding av spagettiwestern, skrekkfilm og Jim Jarmusch, men står samtidig fjellstøtt på egne bein. En særegen og ytterst fascinerende film», kan vi lese på Villaens Facebooksider. Det hele skjer i bakgården. Mer filmkveld loves det også torsdag 21., i samarbeid med Veierland Filmklubb.

7. og 28. september er det quiz og da oppfordres det til å ta med smarttelefon og laste ned Appen «Kahoot», mens det 14. september er det duket for spill av det litt mer gammeldagse slaget, nemlig brettspillkveld.

To musikalske dager står også på programmet. Lørdag 16. september blir det formiddagsjazz med Sandefjord Bossa Trio. Lørdag 30. venter konsert med Roy Lønhøiden.

LES OGSÅ: Etter fire år åpner de dørene

Kommentarer til denne saken