Barneteater om redsel på biblioteket

OM Å VÆRE REDD: Norbert er redd for nesten alt, stakkars. Men så får han en nabo som har vært ute i verden. Hvordan det arter seg, kan du se på bilblioteket lørdag.

OM Å VÆRE REDD: Norbert er redd for nesten alt, stakkars. Men så får han en nabo som har vært ute i verden. Hvordan det arter seg, kan du se på bilblioteket lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Norbert er redd for alt mulig, og det er ikke lett. Men så får han en ny nabo...

DEL

(Tønsbergs Blad) «Norberts nye nabo»  rører ved både liten og stor, sier arrangementsansvarlig Aslak Larsen ved Tønsberg og Færder bibliotek.

Han har sett forestillingen som settes opp på biblioteket lørdag 3. november. Først blir teaterstykket vist i Tønsberg og senere på dagen på biblioteket på Tjøme.

Fra andre siden av verden

Norbert er redd for mørket, redd for høye lyder, skumle hunder og gamle damer. Det er ikke lett å være Norbert, står det i omtalen av stykket.

Men en helt vanlig dag, får Norbert en ny nabo. En nabo som ikke ligner på han. En nabo som har reist over havet, fra den andre siden av verden. Og som har opplevd å være mye reddere enn det Norbert noen gang har vært.

Passer for tre år og opp

Erlend R. Vikhagen og Håkon T. Nielsen fra Framifrå Teater har laget og framfører stykket som passer for barn fra tre år og oppover.

Artikkeltags