Marion Ravn slipper nytt album og feirer med konsert på Stasjonen

TØNSBERG: Marion Ravn tar med seg bandet sitt og kommer til Stasjonen i november.

TØNSBERG: Marion Ravn tar med seg bandet sitt og kommer til Stasjonen i november. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter fire år slipper Marion Ravn nytt album på norsk. Det feirer hun med en miniturné og legger dermed turen innom Tønsberg.

DEL

(Tønsbergs Blad) På slutten av nittitallet var det jentegruppa M2M som sto for flere hits på de norske hitlistene. Marion Ravn og Marit Larsen sjarmerte alle med fengende låter. Etter noen år ble duoen oppløst, og siden den gang har jentene stått på egne ben.

Marion Ravn slapp sitt første soloalbum «Here I Am» i 2005, og i 2006 kom duetten «It's all coming back to me now», som hun gjorde med Meat Loaf. Siden den gang har vi sett Marion på teaterscenen, film og som dommer i «Idol» og «X- Factor».

Noen flere album har det også blitt: I 2013 slapp hun albumet «Songs from a Blackbird», i 2014 kom «Scandal, Vol . 1» og i 2015 var hun ute med «Scandal, Vol. 2».

Etter det har det vært stille på albumfronten fra Marion Ravn, men det er i ferd med å endre seg.

Første norskspråklige album

På vårparten slapp hun to låter på norsk, «Tyv» og «Fritt fall». Låtene fikk gode anmeldelser og var en smakebit av Ravn sitt kommende album «Mellom disse 4 vegger» som kommer i oktober.

LES OGSÅ: Jon Terje jubler – Foynhagen har doblet inntektene: – Dette er positivt for oss og Tønsberg

Dette albumet blir hennes første norskspråklige album, og hun har fått god produsenthjelp fra Ola Gustafsson. Han har produsert album for de svenske stjernene Lars Winnerbäck og Melissa Horn.

I forbindelse med albumslippet legger Ravn ut på en miniturné i november. Første konsert er på Rockefeller 21. november. To dager senere, 23. november, har du muligheten til å se henne i Tønsberg. Da spiller hun på Stasjonen.

– Det beste jeg vet er å stå på scenen og spille låtene mine live med bandet mitt. Så ser veldig fram til november, sier Marion Ravn om miniturneen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken