Løypegutta har brukt tida på å skilte isteden

Løypeguttas Ove Salvesen fortalte om planene i fjor. Da var det snø og løyper en liten periode. Her sammen med tidligere kultursjef Janne Lepperød, som hadde hjulpet blant annet til å søke støtte.

Løypeguttas Ove Salvesen fortalte om planene i fjor. Da var det snø og løyper en liten periode. Her sammen med tidligere kultursjef Janne Lepperød, som hadde hjulpet blant annet til å søke støtte. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Snø til å kjøre opp skiløyper har det ikke vært så mye av på Tjøme i vinter, men Løypegutta har funnet noe annet å gjøre.

DEL

For to år siden fant dugnadsgjengen ut at det var så mange løyper at de burde vært skiltet. I fjor møtte Øyene Ove Salvesen i Løypegutta Tjøme der skisporet startet ved Tjøme ungdomsskole, for derfra hadde de planer om å skilte løypenettet mellom ungdomsskolen og Sundene med to større informasjonstavler og ti pilskilt. Støtte hadde de fått hjelp av kommunen til å søke, i tillegg til støtte med praktiske oppgaver som avtaler med grunneiere med mer. Salvesen hadde gått merkekurs og var klar for å sette i gang.

Denne vinteren har det ikke vært særlig med løypekjøring for gutta, som nå har holdt på rundt seks år. Nylig kunne imidlertid Harald Grov i Løypegutta fortelle at de har brukt tida til å skilte istedet for å kjøre løyper.

- Snart er alle skilt på plass i løypa, det er bare de store skiltene i starten som mangler, sa han fornøyd.

Artikkeltags