Løypegutta har brukt tida på å skilte isteden

Løypeguttas Ove Salvesen fortalte om planene i fjor. Da var det snø og løyper en liten periode. Her sammen med tidligere kultursjef Janne Lepperød, som hadde hjulpet blant annet til å søke støtte.

Løypeguttas Ove Salvesen fortalte om planene i fjor. Da var det snø og løyper en liten periode. Her sammen med tidligere kultursjef Janne Lepperød, som hadde hjulpet blant annet til å søke støtte. Foto:

Snø til å kjøre opp skiløyper har det ikke vært så mye av på Tjøme i vinter, men Løypegutta har funnet noe annet å gjøre.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

For to år siden fant dugnadsgjengen ut at det var så mange løyper at de burde vært skiltet. I fjor møtte Øyene Ove Salvesen i Løypegutta Tjøme der skisporet startet ved Tjøme ungdomsskole, for derfra hadde de planer om å skilte løypenettet mellom ungdomsskolen og Sundene med to større informasjonstavler og ti pilskilt. Støtte hadde de fått hjelp av kommunen til å søke, i tillegg til støtte med praktiske oppgaver som avtaler med grunneiere med mer. Salvesen hadde gått merkekurs og var klar for å sette i gang.

Slik ser Løypeguttas kart ut.

Slik ser Løypeguttas kart ut. Foto:

Denne vinteren har det ikke vært særlig med løypekjøring for gutta, som nå har holdt på rundt seks år. Nylig kunne imidlertid Harald Grov i Løypegutta fortelle at de har brukt tida til å skilte istedet for å kjøre løyper.

- Snart er alle skilt på plass i løypa, det er bare de store skiltene i starten som mangler, sa han fornøyd.

Harald Grovkunne fortelle at de aller fleste skilt er satt opp. Her sammen med Karoline Aarvold.

Harald Grovkunne fortelle at de aller fleste skilt er satt opp. Her sammen med Karoline Aarvold. Foto:

Artikkeltags