Ber om hjelp til å skrive nyhetsbrev

Tilbud i nasjonalpark og randsone skal nå bredere ut.

Tilbud i nasjonalpark og randsone skal nå bredere ut.

Artikkelen er over 2 år gammel

Færder nasjonalpark og randsonen skal profileres gjennom et eget nyhetsbrev, og da er det behov for ekstern hjelp.

DEL

Det går fram i en invitasjon som er sendt ut til noen kommunikasjonsbyråer, med frist for å gi et tilbud i dag fredag. Tjøme kommune er i ferd med å utvikle et nyhetsbrev som skal fremme lokal næringsutvkling og bruk av lokale tilbud innenfor reiseliv, handel, opplevelse og mer. Det er innholdsutvikling til dette og rekruttering av abonnenter det søkes hjelp til. Første utgave skal sendes ut før jul. Deretter planlegges tre utgaver i 2018.

- Ikke kapasitet

- Hvorfor kan ikke nasjonalparksenter eller nasjonalparken stå for dette selv?

- Vi gjør som vi gjør fordi nasjonalparken og -senteret ikke har kapasitet, det har vi kartlagt. Sanke bilder, historier og skrive tar tid, som heller ikke kommunen har. Dette skal finansieres av midlene til omstilling i kommunen, forteller næringssjef på Tjøme, Mie Heireth Jørgensen.

Hvor mye arbeidet kan koste, er foreløpig usikkert, og Jørgensen vil se på tilbudene som kommer.

Mer verdiskaping

Det pågår et arbeid for at reiselivet i hele Færder skal utvikle nye produkter.

- Da må de ha verktøy til det og mulighet til å nå ut, og vi har ikke andre måter for dette. Vi har mange tilbud vi vil presentere, både for innbyggere og hytteiere, og målsetningen er blant annet mer besøk av hyttefolk hele året som benytter tilbud i nasjonalparken og randsonen.

- Visit Vestfold når mange utenfor fylket og landet, men nærmiljøet er også viktig. Vi må få opp verdiskapningen. På Geilo har de vært flinke til dette, med blant annet ad hoc barnehageplasser til hyttefolk. De har også et nyhetsbrev, forklarer Jørgensen.

Mie Heireth Jørgensen har invitert kommunikasjonsbyråer til å gå tilbud på nyhetsbrev.

Mie Heireth Jørgensen har invitert kommunikasjonsbyråer til å gå tilbud på nyhetsbrev. Foto:

Artikkeltags