Tilbudet på Tjøme fikk 100.000: – Det er helt fantastisk

ØY-GØY: Foran: Rune Jæger-Lian og Maren Elise Bonsaksen. Bak: Frida om Amelia De La Vega.

ØY-GØY: Foran: Rune Jæger-Lian og Maren Elise Bonsaksen. Bak: Frida om Amelia De La Vega. Foto:

Søndag kunne styreleder i Blå Kors Tønsberg, Rune Jæger-Lian, overrekke utstyr til en verdi av 85.000 kroner til Maren Bonsaksens Øy-Gøy på Tjøme.

DEL

Utstyret bestod av fire tørrdrakter, fem padlebrett og to vindsurfepakker, samt at de venter på fire våtdrakter til litt større barn.

Til anledningen, og med tanke på korona-situasjonen, hadde Øy-Gøy invitert et søskenpar til å pakke opp og få testet det nye utstyret. Amelia og Frida De La Vega med mamma Benedicte til å bistå med nærkontakt dersom det skulle være nødvendig.

Maren forteller at pengene er brukt på utstyr slik at barn og unge kan være helt i takt med naturen og få oppleve skjærgården.

– Vi er veldig takknemlige for alle som heier oss frem slik at vi kan gi et variert og mangfoldig tilbud til de som ønsker en utfordring i hverdagen, sier Bonsaksen.

Se bildeserien nederst i artikkelen!

LES OGSÅ: Barna fikk seg litt av en opplevelse på Tjøme i forrige uke - Se mange bilder!

– Midt i blinken

Maren forteller at Øy-Gøy er inne i en periode hvor flere aktører setter pris på tilbudet deres.

– Nylig fikk vi sponset en tørrdrakt fra Lions Tjøme, samt at Færder næringsforening sponset materialer til longbord-laging til hele 8. trinn på Tjøme Ungdomsskole. Det er helt fantastisk.

Jæger-Lian skrøt av tilbudet Øy-Gøy tilbyr.

– Det er kjempegøy for oss i Blå Kors Tønsberg å kunne støtte Øy-gøy, vi tror dette er midt i blinken for vårt distrikt. Opplegget gir naturopplevelser og mestringsfølelse. De frivillige i butikken vår står på for å skaffe penger til nettopp denne typen tiltak, uttalte han.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken