Fortviler etter sykkeltyveri: – Snakk om lavmål!

SYKKELGLEDE: Det er denne sykkelen som er stjålet.

SYKKELGLEDE: Det er denne sykkelen som er stjålet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ille å få stjålet en sykkel, når det er sykkelen til datteren din, føles det enda verre.

DEL

(Tønsbergs Blad) Det mener John-Inge Anthonsen i Horten. Natt til 16. mai forsvant sykkelen til datteren hans.

– Det var to barnesykler som ble stjålet. Vi bor i en tomannsbolig, og syklene sto inne på gårdsplassen. Jeg lette i området her og fant igjen den ene ved en hekk et par gater unna. Den nyeste av de to syklene, er søkk vekk, sier han.

16. mai ble Tour og Norway for kids arrangert i Horten. Antonsen tror det kan ha en sammenheng med den stjålne sykkelen.

LES OGSÅ: Mistet førerkortet etter kollisjon

Ny sykkel

– Dette var en helt ny DBS Intruder som datteren min hadde fått får bare tre uker siden. Ny koster den 2300 kroner og det er klart at hun er lei seg. Jeg tror dette kan være et bestillingstyveri. Jeg har lett og lett etter sykkelen, og har funnet flere andre barnesykler som ligger slengt rundt om, men ikke sykkelen til min datter, sier han.

Har du sett den?

Nå håper han at noen har sett sykkelen.

– Den er matt hvit og har noen lilla detaljer. På styret var det stripset fast en hvit kurv laget av plastikk. Sykkelen er en jentesykkel med en 20 tommers ramme. Sykkelen kan være mange steder. Nå har bestemoren også lagt ut etterlysning på Facebook i gruppen «Du vet du er fra Tønsberg når ...», så får vi håpe noen har sett den.

På Facebook skriver bestemor:

– Snakk om lavmål å stjele en barnesykkel.

Artikkeltags