– Ta med søpla hjem!

SØPPEL: Måker drar ut søppelet fra overfylte kasser. – Ta med søppelet ditt hjem dersom kassa er full, oppfordrer en av avisens lesere. Foto: Privat

SØPPEL: Måker drar ut søppelet fra overfylte kasser. – Ta med søppelet ditt hjem dersom kassa er full, oppfordrer en av avisens lesere. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Det er sol, det er sommer og det er strandliv, men rundt søppelkassene flyter søpla. Det kan du gjøre noe med, skriver en litt oppgitt leser.

DEL

(Tønsbergs Blad) Så har det skjedd igjen. Søppelet ligger og flyter rundt overfylte søppelkasser etter at folk har kost seg ute og på stranda. Denne gangen er det på Husøy at kassene er så fulle at de ikke klarer å holde på  søppelet.

Hjertesukk

Det fikk en leser til å sende avisen et hjertesukk: – Hvorfor kan ikke folk ta med seg søppelet hjem når de ser at søppelkassa ved stranda er overfylt?

LES OGSÅ: Mangelfull skilting skaper trafikktrøbbel (+)

Han skriver:

– Jeg vet ikke hvorfor det skal være så vanskelig å forstå at når en søppelkasse er full, så er den full! Hvor ofte har vi ikke lest oppfordring til folk om å ta med seg søppelet hjem. Det skjer bare ikke, skriver han og fortsetter:

Måker og søppel

– Her ved sjøen har vi som alle vet, måker, og de klarer å rive ut alt de ikke vil ha for å komme til godbitene. Idag lå det en god blanding av papptallerker, ølbokser, bleier og annet Vi har bedt om å få søppelkasser med lokk, men foreløpig uten å bli hørt, skriver han og kommer med en sommerlig oppfordring:

– Kos dere med grillmat og tilbehør men ta med restene hjem. God sommer!

LES OGSÅ: Badeforbud utvidet i Sandefjord

Artikkeltags