Hundreåringen som leide et kulturhus og inviterte til fest

PÅ SCENEN: Linda Tran (til venstre) og Hedda Sanne Melvold i Gemini Crew skal underholde på Nøtterøy IFs jubileumsmarkering.

PÅ SCENEN: Linda Tran (til venstre) og Hedda Sanne Melvold i Gemini Crew skal underholde på Nøtterøy IFs jubileumsmarkering. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Dagens hundreåringer altså. På Nøtterøy leies det like godt et kulturhus og inviteres til alkoholfri feiring.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Vi håper riktig mange finner veien, sier Jørn Andersskog, styreleder i Nøtterøy IF. Det blir alt fra klubbsanger via fingermat til jentene i Gemini Crew når Nøtterøy IF fortsetter sin markering av sine første 100 år i Nøtterøy kulturhus torsdag 26. oktober.

Til nå har antall påmeldte rundet 150. Andersskog håper at det kommer minst 100 til.

– Dere har valgt en litt utradisjonell feiring?

– Vi diskuterte en del hvordan vi skulle gjøre dette. Når vi landet på kulturhuset så var det rett og slett fordi vi synes det er viktig at folk sitter godt og ser godt når vi har et omfattende program å by på. Det gjør man nemlig ikke når man dekker til i en idrettshall eller lignende, forklarer Andersskog.

LES OGSÅ: Samler idrettslagets historie mellom to permer

– Og dere kjører alkoholfritt?

– Noen synes kanskje vi er vel politisk korrekte, men vi synes ikke idrett og alkohol hører sammen. Dessuten ønsker vi at våre unge medlemmer skal kunne komme. Det er jo de vi først og fremst driver for, sier Jørn Andersskog.

Nøtterøy-ordfører Roar Jostang kommer, og idrettskretsen, fotballkretsen, håndballkretsen og turnkretsen har meldt sin ankomst.

Det blir først servering av fingermat i foajeen før Ragnar Thom ønsker velkommen og informerer. Inne i salen starter underholdningen med to klubbsanger før Rune Gustavsen tar over og kjører resten av programmet.

Lise Huseklepp synger, Gemini Crew danser og turnerne byr på oppvisning. Det blir taler og utdeling av hedersmerker, og det blir en presentasjon av jubileumsboka som ventes ferdig i løpet av høsten.

LES OGSÅ: Nå blir det nytt klubbhus med kafé og lekeplass 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken