Astrid-Marie inviterer til gratis moro

KOM, KOM! Markedssjef for Nøtterøy Håndball Astrid-Marie Nygård gleder seg til liv og røre i Nøtterøyhallen søndag kveld.

KOM, KOM! Markedssjef for Nøtterøy Håndball Astrid-Marie Nygård gleder seg til liv og røre i Nøtterøyhallen søndag kveld. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nøtterøy Håndball inviterer til gratis håndballkamp mot Elverum søndag kveld. "Kronekampen" skal gi klingende mynt i klubbkassa.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Formålet med kronekampen er å skape håndballfest for lokalmiljøet, større engasjement, samt bidra til å styrke klubben i jobben som gjøres mot å sikre sunn drift og kroner på bok innen 2018. Både privatpersoner og næringslivet har bidratt til at vi kan tilby gratis inngang og det er vi ydmyke og utrolig takknemlige over, sier Astrid Marie Nygård, markessjef i Nøtterøy Håndball.

Det er andre år på rad at klubben arrangerer "kronekampen".

Betaler per tilskuer

Det er søndagens motstander Elverum som først dro igang konseptet med kronekamp. Nøtterøy ble inspirert av deres suksess - og arrangerte sin første kronekamp mot Herkules i 1. divisjon i fjor.

Det hele går ut på at det er gratis inngang til kampen, men at privatpersoner og bedrifter som ønsker det betaler et bestemt beløp per tilskuer som dukker opp i hallen. Privatpersoner kan gi helt ned i 10 øre per tilskuer, mens bedrifter starter på 1 krone.

– Med gratis inngang er det en gylden mulighet for nye ansikter å legge turen innom Nøtterøyhallen for å føle på spenningen og oppleve hvilken bra stemning det er under våre kamper, sier Nygård.

To fulle busser

Og det er en skikkelig godbit som serveres gratis i Nøtterøyhallen søndag kveld. Elverum er et av Norges aller beste lag. Klubben kjemper om seriegullet - og vil gi bunnlaget Nøtterøy beinhard kamp om poengene.

– Elverum sin supportergruppe, Taiga’n, har allerede meldt fra at de kommer med to fulle busser med supportere. I tillegg kommer våre egne supportere til å stille mannsterke opp, så det er med andre ord duket for god stemning i hallen denne kvelden.

Nøtterøy fikk en etterlengtet opptur sist helg, da Sandnes ble slått borte. Det var Nøtterøys aller første seier på 302 (!) dager. Så er spørsmålet om Torbjörn Klingvalls unge mannskap kan ryste storfavorittene fra Elverum.

Mer enn håndball

Det blir mer enn bare håndball i Nøtterøyhallen søndag.

– Vi kan love liv og røre både utenfor og inne i hallen. Treningssenteret Level bidrar bl.a med hoppeslott hvor de yngste kan boltre og hygge seg. Det blir også underholdning fra Nøtterøy skolekorps i pausen. Håndball er for hele familien, så det er med andre ord ingen grunn til å holde seg hjemme, sier Astrid Marie Nygård.

LES OGSÅ: Solskjær vil ha Benjamin

LES OGSÅ: – Voksne må skjønne hvorfor unge tar og deler nakenbilder, men de unge må forstå risikoen (+)

LES OGSÅ: Wedel Jarlsberg ønsker å bygge på idyllisk tomt i skjærgården

LES OGSÅ: – Dette blir det nye hete bolig- og næringsområdet i Tønsberg (+)

Artikkeltags