Skiller lag etter tre år

FORNØYD: - Med en solid økonomisk aktør i ryggen har vi kunnet konsentrere oss om det sportslige, sier Jørgen Aukland.

FORNØYD: - Med en solid økonomisk aktør i ryggen har vi kunnet konsentrere oss om det sportslige, sier Jørgen Aukland. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Søndag vant de Vasaloppet – allikevel er det nå slutt på samarbeidet.

DEL

(Tønsbergs Blad) Etter tre års samarbeid går Santander og langløpslaget eid av Aukland-brødrene hver sin vei etter «Birken» 17. mars. Seieren i Vasaloppet er dermed den foreløpig siste triumfen for samarbeidet.

Aukland-laget ble etablert for 10 år siden som det første profesjonelle privatlaget i langrenn. De tre siste sesongene har laget vært kjent som Team Santander.

Fokus på det sportslige

– Vi svært takknemlige for tre gode år med Santander. Med en solid økonomisk aktør i ryggen har vi kunnet konsentrere oss om det sportslige. Det har hjulpet oss fram til sterke resultater, senest med seieren i Vasaloppet søndag, sier sportssjef Jørgen Aukland til langrenn.com.

Han peker på at samarbeidet har gitt en lang seiersrekke, med tre seire i Marcialonga, tre seire i lagkonkurransen i Visma Ski Classics, gul trøye og en rekke andre topplasseringer.

Gode samlinger

– Vi har hatt mange gode treninger og samlinger sammen med de ansatte i Santander. Det gir oss ekstra motivasjon når vi kan bidra til aktivitet og engasjement internt, sier Jørgen Aukland.

LES OGSÅ: – Dette var en skikkelig lagseier!

Langløpslaget til Aukland-brødrene bytter altså navn til neste sesong.

De håper å presentere ny hovedsponsor og flere spennende nyheter i forbindelse med Birkebeineren.

Artikkeltags