Endelig en opptur for Mysen

TOPP TRE: Eirik Mysen til venstre sammen med vinneren Magnus Stensås og Eirik Telebond som ble nummer tre.

TOPP TRE: Eirik Mysen til venstre sammen med vinneren Magnus Stensås og Eirik Telebond som ble nummer tre. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Eirik Mysen fra Oseberg skilag og Team Telemark gikk inn til sterk andreplass i det tradisjonsrike Rensfjellrennet fra Støren til Selbu i Trøndelag lørdag.

DEL

(Tønsbergs Blad) Mysen brukte i underkant av to timer og var et drøyt minutt bak vinneren av det 39 kilometer lange rennet, rekruttlandslagets Magnus Stensås.

– Resultatet var oppløftende for Osebergløperen etter en sesong mye preget av sykdom og få rennstarter. Etter flere hardøkter de siste ukene, sammen med blant annet Petter Northug, har formen endelig begynt å komme, heter det i en mail fra Oseberg.

Samme helg i fjor hadde Mysen sin foreløpig største opplevelse i skisporet, da han deltok i femmila i Kollen. På grunn av sykdomsproblemene fikk han ikke oppleve denne skifesten i år.

Eirik Mysen ser nå optimistisk frem mot NM del to, som arrangeres i Alta rett etter påske. Der håper å være i samme form som ga ham sjetteplass i NM i fjor. I Alta skal han delta på teamsprint sammen med lagkamerat Aksel Rosenvinge, 10 kilometer klassisk og 50 kilometer fristil.

Artikkeltags