Johnny Jensen dratt inn i trenerkrangel

TILBAKE PÅ TRENERBENKEN: Johnny Jensen i aksjon for Nøtterøy forrige sesong. I kveld leder han ØIF Arendal som et ledd i trenerutdannelsen.

TILBAKE PÅ TRENERBENKEN: Johnny Jensen i aksjon for Nøtterøy forrige sesong. I kveld leder han ØIF Arendal som et ledd i trenerutdannelsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Johnny Jensen leder ØIF Arendal fra trenerbenken mot Drammen HK onsdag kveld. Det får Drammen-trener Kristian Kjelling til å reagere.

DEL

(Tønsbergs Blad) ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic overlater ansvaret til tidligere landslagsspiller Johnny Jensen onsdag kveld.

Den tidligere Nøtterøy-spilleren og treneren skal lede laget fra benken i eliteseriemøtet med Drammen.

Det liker Drammen-trener Kristian Kjelling dårlig.

– Respektløst

– Det virker litt rart. Det sender et signal om at de har en tanke om at dette skal de ta. Jeg tviler på at de hadde gjort det mot Elverum, sier Kristian Kjelling til Drammens Tidende.

– Jeg synes det er litt respektløst, legger han til.

Trenerutdanning

Grunnen til at Kurtovic gir ansvaret for kampledelsen til Jensen er at de to trenerne er sparringspartnere under den påkrevde trenerutdanningen de tar. Ett av kravene er at de skal evaluere hverandre under kamp.

KRITISK: Drammen-trener Kristian Kjelling liker dårlig at Marinko Kurtovic overlater ansvaret til Johnny Jensen.

KRITISK: Drammen-trener Kristian Kjelling liker dårlig at Marinko Kurtovic overlater ansvaret til Johnny Jensen. Foto:

Johnny Jensen trener for tiden ikke noe lag på toppnivå etter at han ikke fikk fornyet kontrakten med Nøtterøy Håndball etter forrige sesong.

LES OGSÅ: Johnny Jensen ferdig i Nøtterøy Håndball

Nå er han kun juniorlandslagstrener. Derfor valgte Kurtovic å overlate tømmene til Jensen under onsdagens eliteseriekamp.

LES OGSÅ: Johnny Jensen er tilbake på landslaget

– Tull og tøys

– Det handler ikke om Drammen, det handler om treneroppgaven og utdanningen. Ettersom Johnny ikke hadde et lag og vi er et team, tilbudte jeg ham det. Det handler ikke om å være respektløs, der tar Kjelling feil. DHK er et av de lagene som har mest respekt i eliteserien, så det blir bare tull og tøys. Jeg har vært i gamet lenge og har respekt for alle motstandere. Dessuten sitter jeg på benken og har oppgaver der, sier Kurtovic til DT.

– Hvis jeg ikke hadde hatt troen på Johnny, hadde han aldri fått den matchen. Det handler om to viktige poeng for oss på hjemmebane, avslutter ØIF-treneren.

Artikkeltags