De gleder seg til landskamp

SKAL LAGE BRA HÅNDBALLSTEMNING: Teie jenter 2009. Foran fra venstre: Sofie Vike, Mia Skatvedt, Sara Solstrand Holst, Kari-Olivia Hammelow-Berg Øye. Bak fra venstre: Pia Nikolaisen, Mathilde Berge Dahl, Julie Berntsen Strand, Malin Risheim Sørli, Emma Sofie Eftedal, Nora Kloster, Mari Lindøe Kristiansen og Mie Markussen.

SKAL LAGE BRA HÅNDBALLSTEMNING: Teie jenter 2009. Foran fra venstre: Sofie Vike, Mia Skatvedt, Sara Solstrand Holst, Kari-Olivia Hammelow-Berg Øye. Bak fra venstre: Pia Nikolaisen, Mathilde Berge Dahl, Julie Berntsen Strand, Malin Risheim Sørli, Emma Sofie Eftedal, Nora Kloster, Mari Lindøe Kristiansen og Mie Markussen. Foto:

Av

Torsdag er det klart for landskamp i Nøtterøyhallen, der rekruttlandslaget møter Japan. Det gleder disse Teie-jentene seg til.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Vi har virkelig lyst til å bidra at dette blir et fantastisk arrangement, slik at vi kan være med å vise at vi på Nøtterøy er utrolig gode på å lage bra håndballstemning. En vel så viktig grunn er at vi har lyst til å lage en skikkelig god håndballfest for barna, hvor vi møtes på tvers av alderstrinn og skoler, blir enda mer kjent med hverandre og bidrar til å skape godt sosialt samhold! Målet vårt er at vi skal ha det kjempegøy sammen, sier Hege Markussen. Hun er ansvarlig for barneidretten i Teie HK, og har invitert alle sine barnehåndballag til torsdagens håndballfest.

Pizza og disko

Teie-jentene får besøk av spillere fra Nøtterøy Elite herrer, med blant andre Kennie Boysen. Teie HK jenter 2005 kommer også, for å hjelpe Nøtterøy håndball med å gjennomføre arrangementet. Håndballrelaterte aktiviteter blir det, lover Hege Markussen, og også ansiktsmaling, pizza og disko.

– Vi setter også opp et tegnehjørne for dem som har lyst til å lage plakater og/eller flagg til å ha med på kampen, forteller Markussen.

Leder Anne Yun Rygh i Nøtterøy Håndball sier klubben er glad for å få besøk av Norges kommende håndballstjerner.

(saken fortsetter under bildet)

KOMMER: Espen Lie Hansen er en av profilene på det norske rekruttlandslaget.

KOMMER: Espen Lie Hansen er en av profilene på det norske rekruttlandslaget. Foto:

– Stor stas

– Da vi ble spurt av håndballforbundet om å arrangere landskampen, takket vi selvsagt ja. Det er stor stas å få være vertskap for så flotte håndballgutter, sier Anne Yun Rygh.

Hun håper publikum kjenner sin besøkelsestid torsdag kveld.

– Vi har invitert alle samarbeidsklubber i distriktet til å komme på kamp. Barn og unge opptil 16 år kommer gratis inn i klubbtøy, sier Rygh.

Stinn brakke?

Med mye folk på kamp kan det bli trangt på parkeringsplassen utenfor hallen. Derfor har hun en oppfordring:

– Det kan være lurt å samkjøre til kamp. Vi satser på stinn brakke, sier Rygh.

Blant spillerne på rekruttlandslaget var oppført tidligere Nøtterøy-spiller Jacob Weidemann, men han har nå meldt forfall til denne kampen. Men unge profiler som Espen Lie Hansen og Alexander Blonz skal spille.

LES OGSÅ: Streng straff etter å ha skallet ned Jacob (20) fra Nøtterøy

Artikkeltags