Gå til sidens hovedinnhold

Danset seg til finale i Coventry

Artikkelen er over 4 år gammel

Sandefjord-jenta Anniken Prestbøen Stange imponerte stort og tok seg til finalen i freestylekonkurransen ICON.

(Sandefjords Blad)

18-åringen, som konkurrerer for freestyleklubben Pointe på Nøtterøy, var eneste Vestfold-danser som klarte den bragden.

I klassen for de over 18 år kjempet hun seg videre fra både innledende runde og semifinale, og endte på 7.plass i finalen.

–Jeg ble overrasket og veldig glad. Det var selvfølgelig målet mitt, men over-18 er en av de vanskeligste klassene. Det var tøff konkurranse, så jeg var veldig usikker, forteller Anniken.

LES OGSÅ: Isabella strekker seg langt for å bli danser

Konkurransen ICON er en av nykommerne i dansesirkuset, med over 3000 deltagere. I klassen til Anniken møtte hun blant annet sterke dansere fra England, Skottland, Irland og Sør Afrika.

– I danseverden er det kun noen få store konkurranser i året, og dette er en av de. Det er kun de beste som kommer hit. Derfor var det ekstra stas å ta seg helt til finalen, sier Anniken fornøyd.

                                                   
Danseren hevder seg i norgestoppen både i freestyle og slow, og er for tiden rangert som den nest beste freestyle-danseren i sin årsklasse.

– Målet er å komme meg opp på toppen av rankinglista. Jeg har vært der før og vil opp på topp igjen. I tillegg håper jeg å komme til flere finaler i England, forteller Anniken.                                                                              

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.