Velforeninger gjør en kjempeinnsats: – Det er bare å ringe oss. Vi kommer og henter!

RYDDER: Velforeningene rundt om har en god dugnadsånd og rydder offentlige steder.

RYDDER: Velforeningene rundt om har en god dugnadsånd og rydder offentlige steder. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi kan takke mange velforeninger i Tønsberg for at mange av de offentlige stedene i byen er så rene og pene. Tønsberg Bydrift er glad for at dugnadsånden ikke er død.

DEL

(Tønsbergs Blad) Den siste tiden har Tønsberg Bydrift kjørt rundt for å plukke opp søppel. Det er velforeninger og andre som har ryddet på steder som allmennheten har nytte av.

– Vi i Bydrift vil veldig gjerne takke alle som har gått sammen for å rydde offentlige steder! Dette er en kjempepositiv greie som vi synes er så bra, sier driftsleder i Tønsberg Bydrift, Øyvind Myrhe.

VELFORENINGER: Tønsberg Bydrift er takknemlig for at velforeninger og andre går sammen for å rydde.

VELFORENINGER: Tønsberg Bydrift er takknemlig for at velforeninger og andre går sammen for å rydde. Foto:

Om det er alt snakket om miljø, plast og forsøpling som gjør at så mange tar i et tak og rydder kan ikke sies sikkert, men Bydrift er uansett veldig glad for at folk rydder. Myhre understreker at dugnadsånden ikke er død, hvert fall ikke i Tønsberg.

LES OGSÅ: Jan Helge & co. har holdt på i fem år. Nå er han bekymret: – Det haster

– Det er bare å ringe oss, vi kommer

Dersom din velforening eller vennegjeng bestemmer seg for å rydde søppel på offentlige steder, sier Myhre at det bare er å ringe Bydrift.

– Dersom folk rydder områder som er til nytte for allmennheten kan de ringe oss. Da kommer vi å henter søpla. Disse menneskene gjør jo en kjempe innsats, og tar  ofte i et tak på steder vi ikke har kapasitet til å dekke. Vi er veldig takknemlig og setter pris på innsatsen!

Artikkeltags