– Vi vil nå brøyte de mest trafikkerte veier på nytt

MYE SNØ: – Siden snøfallet fortsatte etter at vi startet brøyting i går kveld, vil veiene som ble brøytet først være noe subbete, opplyser Færder kommune.

MYE SNØ: – Siden snøfallet fortsatte etter at vi startet brøyting i går kveld, vil veiene som ble brøytet først være noe subbete, opplyser Færder kommune. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Brøytemannskapene holdt på i hele natt. Nå går de i gang med runde to.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Vi har i løpet av natta brøytet gang- og sykkelveier, kommunale veier, private veier med avtale og kommunale eiendommer. På noen av brøyterodene holdes det fortsatt på. Siden snøfallet fortsatte etter at vi startet brøyting i går kveld, vil veiene som ble brøytet først være noe subbete, skriver Færder kommune på sin Facebook-side.

LES OGSÅ: Politiet: Fjern snø fra biltaket!

Nå gyver de løs på nytt:

– Vi vil nå brøyte de mest trafikkerte veier på nytt. Det vil da si bussruter, de sentrale skoleveier, og veier til høyereliggende strøk som Valhalla, Ramberg, Øvre Teie, Munkerekkområdet.Men bilister må regne med at ikke alle veier blir perfekte.

– Mannskapene har vært ute mange netter de siste to ukene og kapasiteten på dagtid er derfor redusert. Det må påregnes smalere veier, møteplasser som ikke er breie nok, snuplasser med mindre radius og så videre, opplyser Færder kommune.

Artikkeltags