Gå til sidens hovedinnhold

Slått ned i Tønsberg sentrum

Artikkelen er over 2 år gammel

Vold og fyll var noe av det politiet måtte håndtere i løpet av natten.

(Tønsbergs Blad)

En beruset Tønsbergmann i slutten av 20-årene knuste i natt en rute på et utested langs Brygga. Politiet opplyser om at mannen ble anmeldt etter denne hendelsen.

LES OGSÅ: Ikke alle er like begeistret for Bryggas nye tilskudd: – Det minner om disco i Syden!

Blåste til langt over lovlig promille

Like etter klokken 03.00 i natt fikk politiet inn en melding om en bil som vinglet i nærheten av Sem på fylkesvei 256. En patrulje fikk stanset bilen, og vedkommende som satt bak rattet virket beruset.

En mann fra Skien, i slutten av 30-årene, blåste til over 1,5 i promille. Det viste seg også at mannen ikke hadde gyldig førerkort. Dermed stoppet turen for mannen langs veien og han måtte bli med til politistasjonen.

Voldshendelse i sentrum

Politiet etterforsker en voldshendelse som fant sted i Tønsberg sentrum i natt. Rundt klokken 03.30 fikk politiet melding om en hendelse ved Apotek 1. En mann ble funnet på bakken etter å angivelig ha blitt slått ned.

Gjerningspersonen var stukket fra stedet og mannen ble da tatt hånd om at ambulanse.

I morgentimene kan operasjonsleder Øystein Eikedalen fortelle at mannen er på akuttmottaket og at gjerningspersonen enda ikke er funnet, men at de har en mistenkt.

Les også

Synet på parkeringsplassen fikk butikksjefen til å ta affære – nå advarer han andre hundeeiere: – Det er så fort gjort, men kan bli så veldig farlig

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.