Haukevikveien 32: På eiendommen rett ved siden av Grepan pensjonat på Tjøme fikk Alexandra Marie Holst beskjed om å fjerne deler av et flettverksgjerde og deler av et steingjerde. Det har hun nå sendt inn dokumentasjon på, og kommunen anser seg ferdig med saken.

Grimestadstranda 25 c: Denne eiendomen på Tjøme har det vært skrevet mye om de siste årene på grunn av en ferdselssak. Det siste vi skrev om adressen, var at Oslofjordens Friluftsråd vil ha en innmark- og utmarkvurdering her. - Jeg vil i forbindelse med dette minne om at jeg i et brev til kommunen tidligere har vært positiv til å anlegge en ekstra bro over bekken nord for eiendommen, minner Ole Henrik Morgenstierne om. - Dette vil delvis kompensere for at muligheten for å ferdes over Grimestadstranda 25c er vanskeliggjort, skriver Morgenstierne, og ramser opp noen tiltak som han mener har ført til det.

Hervodden: Veierland velforening har kommet med en forespørsel til kommunen angående Hvervodden, som er et kommunalt friområde på Veierland.

- Hvervodden er en svært populær badeplass blant både dem som bor på Veierland og dagsturister. Området har benk, toalett og grill, men trenger sårt en oppgradering. Vi håper kommunen har anledning til å sette i stand dette før sommersesongen 2023, er bønnen derfra.

Nesbryggveien 62B: På denne adressen på Nøtterøy ønsker Tom-Olaf Wilhelmsen å etablere gressplen igjen etter godkjente drensledningsarbeider. Han vil også plante busker/hekk mot nabo og mot veien til brygga der det nå har blitt ryddet kratt med røtter.

- Vi har ryddet en del røtter og stein og kastet ut mengder med plenfrø, men det er ikke godt nok, ugresset tar overhånd. Dette gjorde vi som en kriseløsning da vi opplevde at jorda gikk på sjøen ved store nedbørsmengder, opplyser han.

De ser for seg å legge ferdigplen på område, og har gjort forberedelser for det.

Nordhavna 30: På denne sjønære eiendommen på Hvasser er det et tre som skaper trøbbel:

- Ved siden av eiendommen står det et tre på kommunal eiendom. Dette er dødt og det har nå begynt å falle store grener ned fra treet. Vi er redde for at det kan gjøre materielle skader eller i verste fall kan treffe dyr eller mennesker. Har dere mulighet til å fjerne treet, spør de Færder kommune.