- Deltakerne var først og fremst næringsaktører fra regionen, men også noen få politikere og kommuneansatte var til stede. Hensikten med møtet var å fremme utviklingen innen den delen av næringslivet som befatter seg med fornybar energi. Målet var å bygge nettverk, stimulere til samarbeid og få fram hvilke utfordringer det er viktigst å ta tak i for å bringe denne bransjen videre frem, opplyses det på kommunens facebooksider.

(Saken fortsetter under bildet)

Blant utfordringene som ble tatt opp, var rekruttering av kompetent arbeidskraft, forenkling av offentlige bestemmelser og byråkrati samt muligheten for å komme fram med nyskapende løsninger i forbindelse med offentlige anbudskonkurranser.

(Saken fortsetter under bildet)

Da møtet var ove, gikk møtedeltakerne ut i hallen på Tenvik for å se på den solcelledrevne el-båten til Freepower AS og de innebygde solcellepaneller og diverse teknologiske apparater til TGN Energy AS.

(Saken fortsetter under bildet)

Færder kommune samarbeidet med Tønsberg kommune, Klima- og energinettverket samt bedriftsnettverket Electronic Coast Norway om arrangementet.TGN Energy var vertskap.