Mann fikk tre over seg – fraktet til sykehus

BÅRET UT: Her fraktes den skadde mannen ut av skogen.

BÅRET UT: Her fraktes den skadde mannen ut av skogen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Skadet seg under trefelling.

DEL

(Tønsbergs Blad) En mann i 60-årene ble fraktet til sykehus etter en ulykke i skogen ved Flekkenveien på Tjøme onsdag ettermiddag.

– Han har fått et tre over seg, opplyser politiet.

– Foten er skadet, legger de til.

Sykehuset i Vestfold opplyser at pasienten er stabil, innlagt og lettere skadet.

LES OGSÅ: En person til sykehus etter akeulykke i Larvik

Fraktet på båre

Mannen holdt på med trefelling da ulykken skjedde. Han ble hentet av personell fra nødetatene og fraktet på båre ut av skogen. Deretter ble han fraktet videre med ambulanse til Sykehuset i Vestfold.

LES OGSÅ: Person omkom på E18

– Arbeidstilsynet er varslet, opplyser politiet.

Brukte kjetting

Brannvesenet deltok under utrykingen. På sin Facebook-side beskriver Vestfold interkommunale brannvesen det som skjedde slik:

– Med hjelp av kjetting festet til treet og frontlasteren på en traktor fikk vi løftet vekk trestammen og frigjort personen, forteller brannvesenet.

– Med hjelp av kjetting festet til treet og frontlasteren på en traktor fikk vi løftet vekk trestammen og frigjort personen, forteller brannvesenet. Foto:

– En person lå med det ene benet i klem under et stort tre, anslagsvis 20 meter langt og rundt 40 centimeter i omkrets. En som jobbet sammen med den skadde, samt to forbipasserende hadde gjort god innsats før vi kom, men personen var ikke fri, sier vakthavende brannsjef Andrew Wright.

– Vi la en slagplan og med hjelp av kjetting festet til treet og frontlasteren på en traktor som var i området fikk vi løftet vekk trestammen og dermed frigjort personen som fikk god hjelp av ambulansepersonellet på stedet, sier Wright.

Tips Oss
Telefon: 416 98 620 red@oyene.no Send video

Artikkeltags