Farmen-Camilla ble dyttet og brakk skulderen på bytur i Tønsberg

Eunike Hoksrød og Camilla Cox Barfot var på byen i Tønsberg da de skal ha blitt angrepet.

Eunike Hoksrød og Camilla Cox Barfot var på byen i Tønsberg da de skal ha blitt angrepet. Foto:

Av og
Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere Farmen-deltaker Camilla Cox Barfot skulle bare nyte en utelivshelg sammen med gode venner i Tønsberg. Hun endte på legevakten med brukket skulder.

DEL

(Tønsbergs Blad) VG og TV2 melder begge om den dramatiske episoden, og omtaler det som blind vold. Farmen-deltaker Camilla Cox Barfot og hennes venninne fra Farmen, Eunike Hoksrød, var på byen sammen med flere andre.  Volden skal ha vært rettet mot Camillas kamerat Erik Andreas Fløan Felle, som er homofil. Men den rammet Camilla, som skal ha deiset i gulvet og brukket skulderen.

«Tusen takk»

På Facebook har Camilla lagt ut denne hilsenen til dem hun mener angrep dem:  «Tusen takk til dere som fant ut at dere ikke likte at kompisen min var homo. Takk for at dere fløy på oss, og takk for at dere fikk avsluttet kvelden min med legevakt. Takk for at dere ga meg brudd i skulderen. Tusen takk, jeg er kjempestolt over dere, så det er bare å si gratulerer», skriver hun.

Til tb.no forteller Camilla: – Vi var en gjeng som hadde en kjempefin kveld. Så skjedde alt på én gang. Jeg danset med Erik. Plutselig fløy jeg veggimellom, og ble borte et øyeblikk. De andre fortalte at tre jenter i begynnelsen av 20-årene fløy på Erik, som falt over meg slik at jeg datt i gulvet og brakk skulderen.

Eieren av utestedet der episoden skjedde opplyser at ingen av stedets ansatte har registrert episoden.

– Vi har kameraovervåking, så eventuelle hendelser kan fanges opp. I løpet av kvelden ble én gjest hentet på grunn av diabetesproblemer, og ei jente som kranglet med vaktene ble kastet ut. Ellers har vi ingen loggførte hendelser vi vet om, skriver eieren.

(Saken fortsetter under bildet)

RETT FØR: Vennegjengen skulle bare ha en festlig kveld på byen. Fra venstre: Erik Andreas Fløan Felle, Camilla Cox Barfot, Eunike Hoksrød og Morten Arnesen. Bildet ble tatt rett før Camilla Cox Barfot ble påført volden på utestedet i Tønsberg.

RETT FØR: Vennegjengen skulle bare ha en festlig kveld på byen. Fra venstre: Erik Andreas Fløan Felle, Camilla Cox Barfot, Eunike Hoksrød og Morten Arnesen. Bildet ble tatt rett før Camilla Cox Barfot ble påført volden på utestedet i Tønsberg. Foto:

Selv er Camilla Cox Barfot fast bestemt på ikke å politianmelde hendelsen.

LES OGSÅ: Eunike ble danket ut i Farmen-finalen

– Angrepet fordi han er homofil

– Du skal ha blitt påført en alvorlig skade. Hvorfor vil du ikke anmelde det?

– Jeg har ikke peiling på hvem som gjorde det, jeg sto med ryggen til. Jeg vil heller bruke tiden min på noe annet, og en anmeldelse endrer ingenting. Min skulder blir bra igjen, det er bare en fysisk skade. Da er det verre for Erik, som ble angrepet fordi han er homofil, og en mann som ikke gjør en flue fortred. Men vi får se hvor vondt jeg har i skulderen når jeg kommer hjem fra jobben som rørlegger i kveld, om jeg da bestemmer meg for å anmelde angrepet til politiet.

Selv forteller Erik Andreas Fløan Felle til tb.no at han i løpet av lørdag kveld ble angrepet to ganger, på to forskjellige steder, av ulike mennesker.

– Først på Støperiet, der vi var på konsert med Vassendgutan. Da gikk en mann til angrep på meg, men han ble raskt tatt hånd om av vaktene. Senere på kvelden skjedde altså dette, på utestedet. Men jeg tar meg ikke nær av sånt. Det er bare trist for dem som bruker tid og energi på å angripe folk, jeg synes egentlig mest synd på dem. Vi hadde ikke gjort noe for å provosere dem.

LES OGSÅ: Eunike fra Tønsberg overrasker med puppestunt i «Farmen»

– Merkelig at jenter angrep

Eunike Hoksrød, også hun tidligere Farmen-deltaker, var med i gjengen og så hva som skjedde på utestedet.

– Det var tre jenter, jeg tror de må ha vært over 20 år gamle, som gikk til angrep og dyttet Erik slik at han falt over Camilla. Hun falt i gulvet og knekte skulderbladet og måtte til legevakten, forteller Eunike, som medgir at det opplevdes merkelig at det var tre jenter som gikk til angrep på Erik og Camilla.

Hun skal ha fått brudd i bakre skulderblad, men var tilbake på jobb mandag morgen.

– Det er bare å bite tennene sammen og trosse smertene. Jeg har heldigvis en kollega som tar de tyngste løftene, men jeg vil ikke spise smertestillende tabletter. Dette går over, sier Camilla Cox Barfot.

LES OGSÅ: Mange drømmer om et småbruk – likevel har dette vært til salgs i flere måneder (+)

Artikkeltags