Flere fikk sine første snøfnugg - men snøværet vil ikke vare lenge

SLUDD: Det ble meldt om snø langs veien på E18 rett ved Kopstad. Det skal ikke være fare for glatte veier da temperaturen i Vestfold holder seg over null.

SLUDD: Det ble meldt om snø langs veien på E18 rett ved Kopstad. Det skal ikke være fare for glatte veier da temperaturen i Vestfold holder seg over null. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det snør på E18 ved Kopstad, meldte en leser fredag kveld. Men ifølge Meteorologisk Institutt er det bare snakk om forbigående nedbør.

DEL

(Tønsbergs Blad) Hvis du lengter etter snø i novembermørket så må du nok vente litt til. Vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt opplyser at det vil regne, og muligens snø, i løpet av kvelden her i Vestfold. Men utover natten vil det derimot klarne opp igjen.

– Det er forbigående nedbør som vil passere utover kvelden. Det er ikke fare for glatte veier da det er snakk om lite nedbør. Så lenge veivesenet strør veiene skal det ikke være fare for det.

Oppholdsvær i helgen

Det har snødd flere andre steder i dag, blant annet i Telemark og Oslo. I helgen blir det derimot veldig lite snø og se i Vestfold. Ifølge meteorologen vil det bli oppholdsvær og sol.

– Det vil bli kaldere på kvelden, men det ser ikke ut til at det blir minusgrader.

HOLMESTRAND: Det snør i gatene i Holmestrand.

HOLMESTRAND: Det snør i gatene i Holmestrand. Foto:

LES OGSÅ: Nå blir det fint – men kaldt

LES OGSÅ: Plask! Her regnet det rekordmye

LES OGSÅ: Sjekk det lørdagsværet, a'!

Artikkeltags