Ung MC-fører krasjet med vikepliktskilt – kjørt til sykehus

KJØRTE UTFOR VEIEN: En motorsykkelfører kjørte utfor Kirkeveien i 18.45-tiden.

KJØRTE UTFOR VEIEN: En motorsykkelfører kjørte utfor Kirkeveien i 18.45-tiden. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kjørte utfor veien på Nøtterøy.

DEL

(Tønsbergs Blad) En mannlig MC-fører i 20-årene er kjørt til sykehus med lettere skader etter å ha krasjet på Nøtterøy.

– Det er store skader på motorsykkelen etter at han traff en vikepliktskilt, melder Politiet Sør-Øst på Twitter klokka 19.24.

Vitner sier til Tønsbergs Blads journalist på stedet at de lå bak motorsykkelen og at det så ut som om det skjedde noe med bakhjulet som førte til at han mistet kontrollen.

– MC-føreren har hatt flaks i uhellet. Han har kjørt ut av Kirkeveien og truffet et vikepliktskilt og revet det ned før sykkelen har endt i en annen skiltstolpe. Føreren har blitt kastet av sykkelen og til all hell ikke truffet stolpene, men sklidd bortover bakken og asfalten, sier underbrannmester Petter Olsen i Vestfold Interkommunale Brannvesen på Facebook.

– Vi kom først av nødetatene, men da hadde allerede mc-føreren fått hjelp av en kvinne på stedet. Det var veldig bra å se. Vi sikret skadestedet og så til føreren fram til ambulansen kom, forteller Olsen.

Melding om ulykken kom klokka 18.49, ifølge politiet, som også opplyser om at det er opprettet sak.

Klokka 20.11 sendte akuttmottaket ved Sykehuset i Vestfold ut en tweet der det informeres om at motorsyklisten er lettere skadd og innlagt for observasjon.

LES OGSÅ (+): Maja (22) fløy med Ryanair og mistet kofferten med arvesmykkene. Men det er det som skjedde etterpå som gjør henne trist

Artikkeltags