(Tønsbergs Blad)

Både Vilde A. Bø fra Tønsberg, og Juliana Martinsen fra Nøtterøy er blant de 19 semifinalistene.

«Jeg er semifinalist i Miss Norway 2017! Hurra :) » skrev Martinsen på sin offisielle Facebook-side da semifinalistene ble offentliggjort 4. februar.

120 kandidater var opprinnelig påmeldt til konkurransen.

– Krevende vurdering

Miss Norway-arrangøren skriver på sin nettside at dommerne har hatt en krevende vurdering av innsatsen til kandidatene med blogging, foto, presse, veldedighet og sponsoroppdrag.

– Det er arbeid med disse aktivitetene som har avgjort hvem som går videre i konkurransen. Det er verdt å merke seg at det er meget sterke kandidater blant årets semifinalister. Konkurransen er jevn, står det på nettsiden.

LES MER OM DE LOKALE KANDIDATENE HER:
Vilde vil forandre verden – sikter mot Miss Norway (+)
Juliana kombinerer lektorstudier og missekonkurranse

Årets konkurranse i Miss Norway startet i august 2016 og vil fortsette fram til finalen lørdag 29. juli.

Fire fra Vestfold videre

Fra sørfylket konkurrerer også Bethel Hailegiorgis og Nicole Elisabeth Stia fortsatt om Miss Norway-tittelen (+).

– Flere av semifinalistene satser alt, og er allerede i gang med trening i show-walk, produksjon av videopresentasjon til finaleuttaket og de andre aktivitetene som må på plass før uttaket i mars-april, skriver arrangøren.

Miss Norway ble i slutten av 2012 lagt helt om til å fokusere på aktiviteter. Det er innsatsen med foto, show-walk, sponsoroppdrag, media og veldedighet som avgjør om man går videre til finalen. Konkurransen går over tolv måneder. Flere av årets semifinalister har konkurrert i konkurransen tidligere år.

Regjerende Miss Norway og Norges kandidat i Miss Universe, Christina Waage konkurrerte over to år før hun ble kronet Miss Norway. Vinneren av konkurransen går videre til konkurransen om å bli Miss Universe.