Skate-NM til Tjøme i august

Her er det Carl Benny Håkegård i skateklubben som prøver seg i bowl'en. I august blir det spektakulære triks å se i NM i anlegget på Tjøme.

Her er det Carl Benny Håkegård i skateklubben som prøver seg i bowl'en. I august blir det spektakulære triks å se i NM i anlegget på Tjøme. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Og det skjer i det som er blitt Norges «riksanlegg» for bueskating, og spesielt store ramper.

DEL

– Det er med stor glede at Norsk organisasjon for Rullebrett (NORB) kan meddele at norgesmesterskapet i skateboard vert avholdes på Tjøme i 2016, heter det i en pressemelding som er sendt til Øyene.

Der kan vi også lese at konkurransen avholdes lørdag 6. august.

– Og det skjer i det som er blitt Norges «riksanlegg» for bueskating, og spesielt store ramper. Verdensrekord i akkurat store buer er jo satt på Tjøme, og klubben har klart å bygge en av Norges, og verdens, råeste ramper, mener organisasjonen.

Etter samtaler med Tjøme skateklubb, føler NORB seg sikre på at det er duket for en spektakulær lørdag på Tjøme.

– Med den rampen som nå står på Tjøme, er det den naturlige arena for den mest spektakulære norgesmestertittelen. Rampen er i verdensklasse, og ikke minst en av Europas største. – Det er duket for et show du må betale mange hundre kroner for å se på X-games, mener organisasjonen.

Tjøme har vært vertskap for NM en gang tidligere, men siden den gang har både anlegget og klubben vokst.

– Med en godt etablert skateskole, er rekrutteringen til stor rampe stor på Tjøme. Klubben har også etablert et av Norges mest spektakulære show, med sin «skategalla» som trekker internasjonale skateboardstjerner til Tjøme hvert år, skrytes det i pressemeldingen.

LES OGSÅ:

  Tjøme skateklubb inviterer til galla der de bruker sin nye gigant-virt!

  LES OGSÅ:

   Tjøme har en aktiv skateklubb!

   LES OGSÅ: De samler verdenseliten i skateboard

   Artikkeltags