Slo av 11 millioner

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Da denne eiendommen på Husøy først ble lagt ut for salg for noen måneder siden, ble prisen antydet til 39 millioner.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Nå er en ny megler satt på saken, og dermed har prisen tilsynelatende falt dramatisk, til 28 millioner kroner.

– Det er en ut av himmelen flott eiendom. Men en pris på 39 millioner kroner er likevel for høy, synes Tore Solberg i Z-Eiendom, som altså er den nye megleren.

– Hva gjør det med troverdigheten til meglere når objekter prises så forskjellig? Dette er jo ikke det eneste tilfellet vi har sett av slikt i det siste.

– Hva andre meglere legger til grunn for sin prissetting, vil jeg ikke si noe om. Jeg vurderte imidlertid dette annerledes. Nå er det jo også slik at enkelte selgere må belage seg på en lavere pris enn det man kanskje hadde håpet på i første omgang , sier Solberg. Han forteller at flere interessenter har snust på objektet til 28 millioner kroner, men noe napp har det ennå ikke blitt.

– Men så selges jo heller ikke slike eiendommer over natta, normalt sett, sier Solberg.

Eiendommen på Husøy kan by på en solid og påkostet bygningsmasse, tennisbane, svømmebasseng og brygge. Strandlinje kan den imidlertid ikke lokke med, men den grenser til en kyststi. – Og det er ikke mange som slår seg ned på svabergene nedenfor her, sier Solberg. Han understreker at eiendommen egner seg både som bolig og feriested.

Artikkeltags