Gå til sidens hovedinnhold

Disse veiene stenges fremover

Artikkelen er over 3 år gammel

Statens vegvesen jobber på – det betyr stengte veier og redusert fremkommelighet på flere veier i Tønsberg.

(Tønsbergs Blad)

Torsdag publiserte Statens vegvesen en vegmeldingsrapport som viser hvilke veier som blir stengt eller har midlertidig redusert fremkommelighet fremover. Og det var ikke rent få veier i Tønsberg og Nøtterøy som påvirkes.

For tiden er det sju strekninger der vegvesenet bedriver vegarbeid eller vedlikeholdsarbeid. På disse strekningene er hastigheten nedsatt, eller så blir trafikken omdirigert.

LES OGSÅ: Fra august vil bussene kjøre denne veien. Da forsvinner flere busstopp - og andre gater får trafikkøkning.

Stengte veier

Fylkesvei 536, på strekningen mellom Gauterød og Slagen kirke er midlertidig stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Veien er stengt fram til 31. juli. Trafikanter langs denne strekningen bes derfor følge skilter til omkjøring fram mot sommeren.

I omtrent samme tidsperiode vil det også være redusert framkommelighet på Fylkesvei 311. På strekningen fra Tønsberg til Kjær vil det være lysregulering og nedsatt hastighet til 40 kilometer i timen, fra mandag til fredag, mellom 09.00 og 15.00. Dette vil gjelde fram til 01 juni, og skyldes vedlikeholdsarbeid.

Fylkesvei 311 vil det også være redusert framkommelighet denne helgen. Her skal det nemlig foregå veiarbeid, så på kveldstid og over natten både fredag og lørdag vil det være manuell dirigering og nedsatt hastighet til 40 kilometer i timen. Det dreier seg om tidsrommet fra klokken 21.00 til klokken 06.00 påfølgende dag, og er altså på strekningen Tønsberg til Kjær.

LES OGSÅ: Lurer du på hvordan det nye veisystemet blir? Da bør du se denne videoen

Mye vegarbeid

Frem til 16. februar er det redusert framkommelighet på Fylkesvei 325. Det gjelder strekningen Bakkenteigen til Fagerlund, og skyldes vegarbeid. Langs denne strekningen vil det derfor være nedsatt hastighet til 50 kilometer i timen, og veien snevres inn i enkelte områder.

Fra fredag 02. februar, skal det gjøres veiarbeid på Fylkesvei 420, på strekningen fra Borgheim til Rubberød i Færder kommune. Dette betyr at det er redusert framkommelighet langs veien, og det er derfor satt opp lysregulering og innsnevring av veien. Framkommeligheten på fylkesvei 420 vil være redusert til 01 mars, klokken 15.00.

LES OGSÅ: Rundkjøringen skaper full forvirring hos veimyndighetene: – Dette er blitt en snakkis

Ett felt stengt

Fylkesvei 428 ved Munkerekka vil det også være redusert fremkommelighet hele våren. Det er på strekningen Borgheim – Rambergveien at det skal foregå vegarbeid, og på grunn av ett felt langs strekningen stenges. Det settes også opp lysregulering. Vegarbeidet er allerede i gang, og skal avsluttes 30. juni, klokken 17.00.

Den siste veien som vegvesenet skal arbeide på i tiden fremover er Fylkesvei 468. Det gjelder strekningen fra Kjelle til Tønsberg, og her skal vegarbeidet foregå helt fram til 10. januar 2019, klokken 19.00. I ett snaut år framover vil det derfor være redusert framkommelighet, med manuell dirigering på veien. Framkommeligheten vil for øvrig kun være redusert fra mandag til lørdag mellom klokken 07.00 og 19.00.

LES OGSÅ: Her skal det brukes én million på gående og syklende

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.