Eierne av tomta: – Dette er blitt en vanskelig sak for oss

SVARER: – Planlagte bygg for blant annet lagring av de gjenstander som i dag ligger ute på eiendommen, har blitt kraftig forsinket.

SVARER: – Planlagte bygg for blant annet lagring av de gjenstander som i dag ligger ute på eiendommen, har blitt kraftig forsinket. Foto:

Av

Eierne av næringsområdet på Skallestad som naboene klager på planlegger flere tiltak.

DEL

Naboene til Skallestad Næringsområde ble allerede i 2012 lovet en opprydding av området, men lite eller ingen ting skjedde. Vi tok derfor kontakt med ABT Bygg AS og driftssjefen Svein Børre Wilhelmsen for å høre hvorfor løftene aldri ble innfridd.

– Utviklingen av eiendommen er foreløpig ikke blitt slik vi hadde tenkt og ønsket oss, understreker han på telefonen. – Dette er blitt en vanskelig sak for oss fordi kommunen, slik vi opplever det, trenerer framdriften. Dermed har planlagte bygg for blant annet lagring av de gjenstander som i dag ligger ute på eiendommen, blitt kraftig forsinket.

LES HVA NABOENE MENER OM TOMTA HER: Naboen fortviler: – Nå må det ryddes opp

Avviser natursti

Svein Børre Wilhelmsen kan fortelle at bedriften nå vil sette opp et midlertidig gjerde med låsbar port mot utelageret på eiendommen. Deretter er det meningen å starte en opprydding.

Han avviser for øvrig at det går en natursti over selve næringsområdet. Det er i beste fall en misforståelse, mener han.

– Hele eiendommen er regulert til næringsformål og det er ingen sti i denne reguleringen. Naturstien det her er snakk om går mye lenger opp og bak husene, på vestsiden av eiendommen, avslutter han.

Artikkeltags