Christine Koht (51) er kreftsyk – avlyser Tønsberg-show

KREFTSYK: Christine Koht må kansellere alle forestillinger. Forestillingens tittel «Bør jeg være bekymret?» var dessverre ja i dette tilfellet.

KREFTSYK: Christine Koht må kansellere alle forestillinger. Forestillingens tittel «Bør jeg være bekymret?» var dessverre ja i dette tilfellet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den populære komikeren må kansellere alle forestillinger.

DEL

(Tønsbergs Blad) Dette bekrefter produsenten Elina Krantz i Stand Up Norge overfor VG.

– Alle våre tanker går til Christine og de rundt henne. Vi håper og ber om at dette fantastiske fyrverkeriet av et menneske blir frisk og kommer tilbake til oss, og scenen, sier Elina Krantz til VG.

Støperiet-show avlyst

Krantz henviser til en uttalelse fra Stand Up Norge for ytterligere kommentarer. Der står det blant annet:

«Det er derfor med tungt hjerte vi nå forteller at Christine Koht har fått kreft og at hun for tiden er til intensiv behandling» .

Koht skulle etter planen ha show på Støperiet i Tønsberg 22. mars. Det er nå avlyst.

Den folkekjære komikeren bor i Tønsberg sentrum sammen med samboer Pernille Rygh.

Skrev selv om sykdommen

– Grunnet sykdom må dessverre forestillingen «Christine Koht – Bør jeg være bekymret?» hos oss avlyses. Billettkjøpere vil straks motta informasjon om hvordan billettene refunderes.  Vi beklager dette og ønsker Christine Koht god bedring! melder Focus Productions, som er arrangør for Støperiet-showet.

Elina Krantz ber samtidig om fred og ro i forbindelse med dette, slik at Christine Koht kan konsentrere seg om å bli bedre. Samtidig uttrykker hun et ønske fra Koht om at den folkekjære komikeren takker for all støtte og alle gode tanker som blir sendt henne og hennes nærmeste, skriver VG.

Koht skrev selv om sykdommen i A-magasinet rett etter nyttår: «Jeg kommer til å være mye på sykehus fremover. Jeg kommer til å være syk en god stund».

Artikkeltags