Ber om tips etter hjemmeran i Tønsberg

DEL

(Tønsbergs Blad) Torsdag 19. september skal tre mørkkledde menn ha banket på og tatt seg inn i en bolig i Tønsberg sentrum. Mennene hadde med seg machete og lette etter verdisaker i boligen.

To av beboerne, som er i 30- og 40-årene, fikk kuttskader. De slapp heldigvis unna alvorlige skader, men ble fraktet til sykehus for behandling.

Begge ble avhørt etter ranet og politiet gjennomførte også åstedsundersøkelser i boligen.

LES MER: To personer er skadd etter å ha blitt angrepet med machete hjemme i sin egen bolig. Nå jakter politiet tre mørkkledde menn

Tilbakeholdne med informasjon

To uker senere er fortsatt ingen pågrepet i saken. Politiet ber derfor nå om hjelp fra publikum.

– Vi ser nå at vi trenger hjelp fra publikum i forhold til vitneobservasjoner. Vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett noe eller som sitter på opplysninger i saken, sier etterforskningsgruppen i politiet til Tønsbergs Blad.

Politiet sier det dreier seg om tre gjerningspersoner. Den ene er lys i huden, de to andre er mørkhudede. Alle skal ha vært ikledd mørke klær, og på en eller annen måte ha skjult deler av ansiktet.

Etterforskningsgruppen er foreløpig tilbakeholdne med informasjon i saken, og vil ikke svare på relasjonen mellom gjerningspersonene og ransofrene. Ei heller bakgrunnen for ranet.

Tips kan ringes inn til politiet på 02800.

BAKGRUNN: Tok seg inn i bolig med machete

Artikkeltags