Fire av de fem døde i ulykken på Rjukan var fra Kragerø

Foto: Rjukan Arbeiderblad

Foto: Rjukan Arbeiderblad

Artikkelen er over 1 år gammel

Det bekreftet politiet i Sør-Øst like før midnatt søndag.

DEL

(Kragerø Blad Vestmar) - De fem omkomne er tre kvinner og to menn. Alle er i 50- og 60-årene. Fire av dem bodde i Kragerø og en i Skien, skriver politiet i twittermeldingen.

- Pårørende er varslet og flere av de involverte kommunene har iverksatt kriseteam for å ivareta pårørende og andre involverte. Bilen var en åpen amerikansk veteranbil, heter det videre.

KV er kjent med at Kragerø kirke holdt dørene åpne søndag kveld.

Ukjent hendelsesforløp

Det var søndag kveld ikke kjent hva som er hendelsesforløpet bak trafikkulykken på Rjukan.

Politiet fikk først melding om det som umiddelbart ble beskrevet som en alvorlig ulykke klokken 13.44 søndag ettermiddag.

Etter hvert fant politiet ut at bilen var på vei nedover fylkesvei 651 i retning Rjukan, da den kjørte av veien og inn i en fjellvegg som går langsmed en skarp 180 graders venstresving. Minst en av de fem i bilen satt fastklemt etter ulykken.

Etterlyste bil

Politiet gikk ut med en etterlysning etter personene i en blå grå Audi A3 som var tidlig på stedet etter ulykken. De meldte seg om lag to timer senere.

– De har forklart litt hva de så, men hadde ingen nye opplysninger utover det, sier Hunshamar.

Både ulykkesgruppa til Statens vegvesen og krimteknikere fra politiet var på stedet kort tid etter hendelsen. Foreløpig har de ikke funnet ut hva som var årsaken til ulykken.

– Dette håper vi den videre etterforskningen vil gi svar på, sier operasjonslederen.

Artikkeltags