Idefagskolen i nye hender

Rektor Lars Øygard, gründer Odd Harald Bekkevold som er mannen som i sin tid startet Idefagskolen, og Wiktor Leonard Faanes.

Rektor Lars Øygard, gründer Odd Harald Bekkevold som er mannen som i sin tid startet Idefagskolen, og Wiktor Leonard Faanes.

Artikkelen er over 6 år gammel

Idefagskolen på Kaldnes vil ikke endre seg med nye eiere.

DEL

Lars Øygard og Wictor Leonard Faanes har som kjent solgt sine aksjer i Idefagskolen til Anthon B Nilsen Utdanning AS. Treider Fagskoler AS, et datterselskap av Anthon B Nilsen Utdanning AS (ABNU), inngikk den 5. juli avtale om kjøp av Idefagskolen AS.

Wictor L. Faanes har vært med i skolen siden starten i 1990.

- Vi er overbevist om at vi får en eier som vil sikre utviklingen av Idefagskolen på en god måte. Vi gleder oss stort til å bli en del av ABNU og er stolte av å få tilhøre en utdanningsgruppe med så mange sterke varemerker, sier Lars Øygard i en kommentar som står å lese på skolens hjemmesider.

Om Anthon B Nilsen: Utdanning Konsernet Anthon B Nilsen Utdanning er blant Skandinavias største private leverandører av utdanning og kursvirksomhet. Gjennom konsernets utdanningsinstitusjoner tilbys masterprogrammer, bachelorprogrammer, fagskoleutdanning og voksenopplæring innenfor områder som kommunikasjon og andre kreative fag, administrative fag, salg og service, IT, reiseliv, helse og internasjonale studier. I tillegg tilbys videregående utdanningsløp.

Artikkeltags