Gå til sidens hovedinnhold

Fikk 25 millioner for hytte med utedo

Artikkelen er over 13 år gammel

Det er ikke innedo eller dusj på hytta ved Røssesund på Tjøme. Det skremte slett ikke kjøperne.

Hytta, som ble lagt ut for salg med en prisantydning på 23 millioner torsdag, ble solgt for hele 25 millioner tidlig søndag. Det avsluttet en budrunde mellom flere interessenter.

– Perler som dette går raskt, men jeg er likevel overrasket over at det gikk så fort. Dette er prisrekord på Tjøme, sier megler Arnfinn H. Sørhaug hos Georg Solberg AS.

Kvadratmeterprisen for perlen på Brøtsø ble ganske høy, siden boligarealet ikke er på mer enn 77 kvadratmeter. Nå er det nok likevel ikke hytta som utgjør den største verdien. Det er tomta der i Brøtsøveien og beliggenheten på den som koster, og den er det lite å utsette på. Tomta er hele fem mål stor, og består blant annet av intet mindre enn tre strender, svaberg og gressplener.

– Dette er en av de virkelige perlene. Sitter du på terrassen her, har du det fint, sier megler Sørhaug. Han sa før helgen at eiendommen nok ikke kom til å bli gammel på markedet, og fikk altså rett i det.

– Dette er sjelden vare i et av Norges aller mest attraktive områder. Er vel bare Blindleia ved Lillesand som kan konkurrere, og dit er det litt for langt for mange, sier Sørhaug.

Han har ikke undersøkt med kommunen i forhold til å utvide arealet på hytta, men mener det kan være litt å gå på, blant annet takket være en ganske stor overbygget terrasse og uthuset som i dag rommer boder og utedo. Det skal heller ikke være umulig å sikre seg mer komfortable sanitærforhold gjennom å knytte seg til vann- og kloakkanlegg.

Vei helt frem kan nok bli mer problematisk, og dermed må nok eierne belage seg på å gå de 300-400 meterne fra parkeringsplassen.

Arnfinn H. Sørhaug har ingen trøst til interessentene som ikke trakk det lengste strået denne gang.

– Nei, vi har nok ikke flere eiendommer i denne kategorien på gang nå. I hvert fall ikke på Nøtterøy og Tjøme, sier Sørhaug.

Se prospektet på eiendommen her