En skikkelig fyllenatt i Vestfold

Artikkelen er over 5 år gammel

Les utdrag fra politiets logg natt til søndag.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Klokken 22.50:

Politiet i Sandefjord kontrollerte en bil i sentrum av byen, og oppdaget at det luktet alkohol av føreren.

Mannen ville ikke oppgi personalia, og han ville heller ikke blåse i alkometer. Mannen, som er 44 år og bosatt i Sandefjord, ble innbrakt til politistasjonen.

Utåndingsprøve av mannen viste en promille på 1,8. Førerkortet hans ble beslaglagt og han samtykke ikke i beslaget.

Klokken 23.50:

En politipatrulje påtraff en 18 år gammel gutt fra Sandefjord som urinerte på et sted i Sandefjord sentrum. Mannen ble anmeldt for forholdet og vil få et forelegg i ettertid.

Klokken 00.15:

En politipatrulje fra Sandefjord bortviste en 47 år gammel mann fra byen, etter at han hadde kranglet med og truet noen dørvakter. Dørvaktene ville vurdere om de skulle anmelde mannen for trusler.

Klokken 00.20:

Dørvaktene på et utested i Tønsberg sentrum meldte at de hadde stanset en gjest som hadde forfalsket et idkort ved å endre fødselsåret på det.

En politipatrulje rykket ut og beslagla idkortet samt bortviste mannen fra sentrum. Mannen, en 18 åring fra Sande, blir anmeldt for forholdet og vil få et forelegg i ettertid.

Klokken 00.30:

Politiet i Sandefjord rykket ut til et utested etter å ha fått melding om at vaktene på stedet hadde problemer med en gjest.

Mannen, som var beruset, hadde slått den ene vakta to ganger i hodet. Mannen ble pågrepet og kjørt til sentralarresten.

Klokken 01.00:

Politiet i Tønsberg rykket ut til et utested i sentrum av byen. Vaktene på stedet hadde kontroll på en person som hadde kastet en flaske på en annen mann.

Han hadde ikke blitt skadet, men hadde et rødt merke på nesa og var litt hoven. Mistenkte, en 19 år gammel mann fra Tønsberg, ble kjørt hjem til sitt bosted. Mannen fikk pålegg om ikke å oppsøke sentrum mer denne natten. Fornærmede ville anmelde saken på mandag.

Klokken 01.10:

Politiet i Tønsberg rykket ut til en adresse på Husvik i Tønsberg, etter å ha fått melding om at et kjøretøy så vidt hadde unngått å frontkollidere med et annet.

Kjøretøyet som hadde kommet imot ble kjørt av en 44 år gammel Polsk mann. Han var overstadig beruset og ble pågrepet av patruljen og fremstilt for blodprøvetaking. Etter blodprøve ble han innsatt i sentralarresten.

Klokken 01.25:

En politipatrulje fra Sandefjord pågrep en bilfører som hadde kjørt bil til tross for at han hadde drukket alkohol i Sandefjord sentrum.

Mannen, som er 18 år gammel og fra Sandefjord, ble innbrakt, og utåndingsprøve av han indikerte at han hadde ca. 0,6 i promille.

Forholdet er anmeldt og førerkortet til mannen ble beslaglagt med samtykke. Saken vil bli pådømt senere.

Klokken 01.30:

En politipatrulje i Tønsberg ga en 24 år gammel mann fra Tønsberg pålegg om å holde seg borte fra sentrum for resten av natten. Mannen hadde kranglet med både noen andre gjester og dørvakter. Ingen ønsket å anmelde mannen.

Klokken 01.40:

Politiet i Horten rykket ut til et serveringssted etter å ha fått melding om at en beruset polsk mann hadde vært brysom på stedet.

Mannen hadde blitt nektet inngang på grunn av beruselse og han kom igjen gang på gang. Patruljen ga han pålegg om å forlate sentrum for resten av natten.

Klokken 02.05:

Politiet i Horten kjørte en 17 år gammel jente hjem til sin mor. Hun hadde blitt stanset av dørvakter etter at hun ved bruk av falsk legitimasjon hadde forsøkt å komme seg inn på et utested. Politiet har anmeldt saken og hun vil få et forelegg i ettertid.

Klokken 02.20:

Ambulanse og politiet rykket ut etter å ha fått melding om en overstadig beruset kvinne som lå på bakken i Tønsberg sentrum. Ambulansen tok med seg kvinnen, som er 22 år gammel fra Tønsberg, og hun ble lagt inn på sykehuset.

Klokken 02.30:

I forbindelse med visitasjon i Sandefjord sentrum etter stikkvåpen ble den funnet en kniv i hanskerommet i en bil som ble sjekket.

Bileieren, en 18 år gammel mann fra Sandefjord, erkjente at kniven var hans. Saken ble anmeldt og mannen vil bli bøtelagt i ettertid.

Klokken 02.40:

En politipatrulje fra Horten påtraff en mann i sentrum av byen som stod midt i vegbanen.

Mannen var svært beruset, og ropte og skrek. Mannen, som er 52 år og fra Holmestrand, ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

Klokken 02.40:

Politiet i Horten bortviste en 19 år gammel Hortensmann fra sentrum etter at han hadde vært involvert i slossing.

Klokken 02.50:

Politiet i Horten bortviste en 32 år gammel Hortensmann fra sentrum etter at han hadde fulgt etter noen andre og vært kranglete.

Klokken 02.05:

En politipatrulje fra Holmestrand bortviste an 25 år gammel Holmestrandmann fra sentrum av byen. Mannen hadde i beruset tilstand gått i veibanen og var til hinder for trafikken.

Artikkeltags