Gå til sidens hovedinnhold

Biblioteket åpner dørene på søndager og purregebyret kuttes. Men én ting blir strengere.

Artikkelen er over 3 år gammel

Fra og med mandag 20. august blir det enda enklere å bruke biblioteket i Tønsberg, meldes det om fra Tønsberg og Færder bibliotek.

(Tønsbergs Blad)

Fra og med mandag 20. august skal det bli enda enklere å bruke biblioteket i Tønsberg.

– Da utvider vi åpningstidene med enda en dag for familien, nemlig søndag. Biblioteket er åpent fra 12 til 16. Du kan låne og levere, lese, og slappe av i ro og fred, enten det er alene eller sammen med familie og venner. Personalet er tilstede, og vil gi deg tips om lesestoff, og det blir aktiviteter for barn. Og til alles glede - With Bok & Kaffe holder åpent på søndag fra 10 - 16, skriver biblioteket i en pressemelding.

Kutter purregebyret

Det er ikke den eneste nyheten biblioteket slipper i dag, og som kan glede mange.

– Fra samme dato kutter biblioteket ut purregebyr. Vi stoler på at du leverer tilbake det du har lånt i tide, og i hvert fall når du får en påminnelse. Har du utestående gamle purregebyr, sletter biblioteket dette 20. august. Men det som ikke blir levert, må erstattes, og der blir biblioteket strengere, og det kan bli dyrt. Ta med deg bøkene, løp og lever, og lån noe nytt, oppfordrer de.

Kontantfritt

Samtidig blir biblioteket kontantfritt. Det meste er jo nå gratis, og de som kjøper billetter til arrangementer på biblioteket, eller betaler for kopier, må betale over nett eller bruke bankterminalen.

Kommentarer til denne saken