Au da! Nå bør du passe ekstra godt på båten din

GIKK NED: Denne båten i Munkerekka kunne ikke brannvesenet redde. Nå advarer de båtfolket foran de store nedbørsmengdene som er varslet. – Pass på båten din!

GIKK NED: Denne båten i Munkerekka kunne ikke brannvesenet redde. Nå advarer de båtfolket foran de store nedbørsmengdene som er varslet. – Pass på båten din! Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Se til båten din! Det er oppfordringen fra brannvesenet etter to båtoppdrag onsdag.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Vi har i dag reddet en båt fra å gå ned i Bjerkøysundet på østsiden av Nøtterøy. Litt senere var vi på vestsiden av Færder kommune, i Munkerekka der en båt lå med ripa under vann, skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Facebook.

(Saken fortsetter under bildet)

FULL AV VANN: Båten har ligget der en stund uten kjent eier. Nå tok brannvesenet affære.

FULL AV VANN: Båten har ligget der en stund uten kjent eier. Nå tok brannvesenet affære. Foto:

– I Bjerkøysundet pumpet vi ut vann fra båten med Otter pumpe og ble assistert av Skjærgårdstjenesten. Det er ukjent eier av båten som har ligget der en stund og nå følger kommunen opp dette videre, sier underbrannmester Thor-Arne Strand.

(Saken fortsetter under bildet)

GREP INN: Mannskaper gikk ombord i båten i Bjerkøysundet for å lense den.

GREP INN: Mannskaper gikk ombord i båten i Bjerkøysundet for å lense den. Foto:

– I Munkerekka var båten fylt med vann og vi kunne ikke gjøre annet enn å ringe den inn med lense da det var en del tyntflytende blåskinn i vannspeilet. Vi samlet sammen og tok opp det vi kunne av forurensningen. Her er eier og forsikringsselskap informert og tar over ansvaret for den videre oppfølgingen, sier Strand.

Brannvesenet oppfordrer alle til å regelmessig se til båten. Ikke minst med tanke på at det i morgen torsdag er varslet mye nedbør i vårt område.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.