Arnardo til Tjøme

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sirkus om sommeren er tradisjon på øyene.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Og den 11. juli kommer Cirkus Arnardo til Lindhøy på tjøme.

Cirkus Arnardo nærmer seg Deres distrikt med stormskritt, og gjester:

100 år etter at oldefar og cirkuskonge Arne Arnardo ble født, debuterer tolv år gamle Arne Otto Luigi Folco Arnardo i manesjen til Norges største omreisende cirkus.

Med Luigi har dermed fjerde generasjon Arnardo tatt opp arven etter cirkusets grunnlegger.

Hele 95 medarbeidere vil sørge for stor cirkusstemning når Cirkus Arnardo byr på et nytt og moderne program med forrykende artister i verdensklasse.

- I cirkusets 64. sesong byr direktør Arild Arnardo på fart, spenst, styrke og ikke minst spenning. Godt forent med lun og varm humor, loves det.

I sin debutsesong er Luigi Arnardo i godt selskap med artister som nyter internasjonal respekt og aktelse for de artisterier de framfører. Det gjelder også hans far og mor, Are og Paola Arnardo, som nå også er ”artistkolleger”.

Cirkus Arnardos sikkerhetsnett er kvalitet og den ekte cirkusstemningen hvor kun det beste er godt nok, i følge cirkusdirektør Arild Arnardo.

-Cirkus presenterer en tradisjon som overlever alle trender, og i større grad ser jeg at store og små verdsetter den direkte formen for kommunikasjon, og den umiddelbare kontakten publikum og artister opplever sammen under telthimmelen, sier Arnardo.

- Min far debuterte som artist i 1927, bare femten år gammel. I 1949 etablerte han Cirkus Arnardo, og i år er det 100 år siden han ble født i Sarpsborg, hvor hans minne blir hedret med blant annet en egen teaterforestilling av Klaus Hagerup.Han levde for å glede andre. Vårt publikum kan i år være sammen med oss og hedre ham ved å applaudere kveldens artister. Det ville han satt pris på, sier Arild Arnardo.

-På mange måter har vi brukt 100 år på å forberede årets nye forestilling.

Artikkeltags