Det er Amedia, som eier Lokalavisen Øyene, som har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella, der klubber som Rosenborg, Vålerenga, Brann og Molde skal i aksjon, sammen med andre topplag fra Norge og andre land.

Som Øyene-abonnent kan du se så mange kamper du ønsker - uten ekstra kostnader. Det samme gjelder øvrige fotballkamper i vinter og annen spennende toppidrett innen blant annet ishockey, håndball og langrenn.

Vinterkampene er bare starten på et omfattende fotballtilbud i Øyene gjennom sesongen.

- Dermed er det nok en god grunn til å abonnere på din lokalavis, sier Aslesen.

Se det fra sofaen

Alle som liker norsk fotball, men ikke har mulighet til å gå på stadion eller reise på bortekamper, kan likevel følge hvert eneste spark på ballen direkte hos Øyene. Gjennom nettsiden, oyene.no, vil vi gi dere spenningen og fotballgleden direkte - mens den foregår.

Vi kommer til å vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper fra OBOS-ligaen, Postnord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon), 1. divisjon kvinner, cupfotball og mange andre spennende oppgjør i serier og cuper. Til sammen får du tilbud om å se tusenvis av kamper på Direktesport-plattformen her hos oss.

Alle kampene vi viser fra Eliteserien og OBOS-ligaen blir produsert med høy kvalitet og med flere kameraer i samarbeid med TV 2.

Amedia, som eier Øyene, har fra denne sesongen inngått avtale om partnerskap med TV2 og Norges Fotballforbund (NFF) om fotballrettigheter for de fem neste sesongene. Derfor kan Øyene tilby +Alt-abonnentene et utvidet tilbud av direktesendte fotballkamper.

- Mer brukervennlig

Direktesport-plattformen, der du finner all sport i Øyene, vil bli oppdatert og framstå i en ny og mer brukervennlig versjon innen sesongstart. Den er basert på TV2s Play-teknologi.

– For å få tilgang til alle våre direktesendte kamper, må du være +Alt-abonnent på Øyene, slik svært mange allerede er. Et slikt abonnement gir deg tilgang til Direktesport-plattformen som, i tillegg til fotball, også tilbyr ishockey, langrenn og håndball, for å nevne noe.

Et digitalt +Alt-abonnement koster 299 kroner per måned. Sammen med den omfattende Direktesport-menyen, gir +Alt deg også tilgang til alt innhold i mer enn 80 lokalaviser i Norge og til podkast-plattformen Untold med tusenvis av eksklusive podkaster.