I hvert fall hvis du ønsker noe mer enn papiravisa. For Øyene er langt mer enn den papiravisa som dumper ned i postkassa hver uke. Vi har også nettavisen som du er inne på nå. Den lever hele uka, og skal nå bli hyppigere oppdatert.

Til nå har alle sakene her ligget åpne for alle. Heretter vil vi gi våre trofaste abonnenter litt mer og «plusse» en stor del av det som legges ut. Det innebærer at du må være pålogget for å få fullt utbytte av nettavisen.

Skaff deg en aID-konto

Det eneste man behøver å gjøre for å bli blant de påloggede, er å opprette en aID. Det er gratis for abonnenter og fungerer som et slags ID-kort som forteller nettstedet hvem du er. På den måten får du tilgang til mer enn det papiravisa byr på. Langt over 1.000 Øyene-abonnenter har allerede skaffet seg en slik konto, og med den nye løsningen på plass blir det nok enda flere. Gunstig er det også at du på denne måten kan dele ditt abonnement med andre familiemedlemmer. Klikk her og sjekk ut muligheten.

Med aID-konto følger det flere fordeler enn som så. For eksempel kan du laste ned papirutgaven vår som E-avis og lese den på nettbrettet, datamaskinen eller mobilen. Det kan være praktisk hvis du for eksempel er på hytta eller på ferie. E-avisa er for øvrig klar for nedlasting allerede ved 22-tiden på onsdagskvelden.

En annen fordel er at du på nettet får mulighet til å søke deg tilbake i gamle papirutgaver. For eksempel hvis du er på jakt etter saker om området du bor i eller personer du kjenner.

Innloggede abonnenter får også tilgang til avisen Ekstra, som er Amedias riksavis for abonnenter. Den kommer ut seks dager i uka, men altså kun digitalt for innloggede abonnenter.

Budskapet er altså enkelt: Vil du være med, så logg deg på! Du får så mye mer for pengene!

Vi hjelper deg

Logge deg på gjør du på vår nettside gjennom å velge min aID, eller starte prosessen ved å klikke på en av de plussede sakene.Her er en link som kan hjelpe deg på rett spor. Skulle du få problemer, kan du kontakte kundesenteret på telefon 333 45 788. Det vil også være mulig å få teknisk hjelp i Øyenes lokaler i Teiegården torsdag 19. november mellom klokka 12 og 14. Lykke til!