Gir seg ikke på vegne av syklistene

Reidar Gotteberg (MDG) sykler mye, og vil at det skal være lettest mulig for folk flest å benytte sykkelen istedenfor bilen.

Reidar Gotteberg (MDG) sykler mye, og vil at det skal være lettest mulig for folk flest å benytte sykkelen istedenfor bilen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Reidar Gotteberg i Miljøpartiet vil at sykkelstiene skal gjennomgåes og hekkene klippes.

DEL

Han har tidligere tatt til ordet i teknisk hovedutvalg for at det skal tilrettelegges enda bedre for gående og syklende. 

Da mener han at et av tiltakene er å ta seg ei runde rundt på Nøtterøy og se hvor det vokser buskas som gjør at det er vanskelig å se om banen er klar.

Da Gotteberg spurte om dette i forrige møte, som du kan lese om her, var svaret at det ikke fantes noen fastsatt plan for å gå gjennom dette.

Det svaret vil han ikke gi seg med.

– Svaret var at det er for ressurskrevende. Det skal vi være forsiktige med å skylde på. Vi må prioritere dette, sa Gotteberg.

Han fortalte at han hadde syklet halve veinettet på 2,5 time, og at det var lett å skaffe seg oversikt.

– Jeg så minst 15 steder der det må ryddes opp, sa han.

Derfor vil han fremme et forslag om å ta dette inn i de fremtidige planene til kommunen.

– Det bør i så tilfelle gjøres i forbindelse med arbeidet med budsjettet for trakksikkerhetstiltak som kommer opp til høsten, mente hovedutvalgsleder Bjørn Kåre Sevik.

– Det blir en avveining, for selv om det ikke virker som en stor jobb, er det ressurskrevende, la kommunaldirektør Margrethe Løgavlen til.

Artikkeltags