Yogajentene får kjendisbesøk

Annelise Mørken og Cathrine Gjessing savnet et yogatilbud uten å måtte reise til byen. Det har det vist seg at flere andre gjorde også og tilbudet deres har blitt populært. Så populært at de kan invitere ei som både er kjent fra tv-skjermen og i yogaverden.

Annelise Mørken og Cathrine Gjessing savnet et yogatilbud uten å måtte reise til byen. Det har det vist seg at flere andre gjorde også og tilbudet deres har blitt populært. Så populært at de kan invitere ei som både er kjent fra tv-skjermen og i yogaverden. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Yogajentene Annelise Mørken og Cathrine Gjessing fikk raskt andre å trene yoga med da de startet opp et kollektiv i vinter. Nå får jentene besøk av et kjent fjes som vil holde en workshop på Kjøpmannskjær.

DEL

– Tirsdag 19. september får vi besøk av selveste Henriette Lien, melder jentene på sin Facebook-side Yogakollektivet.

Foruten lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv, startet Henriette Lien å praktisere yogaformen Ashtanga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i formene Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga.

Til Kjøpmannskjær kommer hun med to workshops, nemlig skuldre og hjerteåpner.

– Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer. «Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel», kan vi lese på kollektivets invitasjon.

Tilbudet er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer, og jentene opplyser om at de har fått mange påmeldinger allerede. Totalt 30 er det plass til i det gamle velhuset på Lysheim, der jentene holder til med ukentlige timer.

LES OGSÅ: De starter yogakollektiv og vil ha med flere

Yogajentene vokste ut av lokalet før de fikk startet opp 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken