Gå til sidens hovedinnhold

Yogajentene får kjendisbesøk

Artikkelen er over 4 år gammel

Yogajentene Annelise Mørken og Cathrine Gjessing fikk raskt andre å trene yoga med da de startet opp et kollektiv i vinter. Nå får jentene besøk av et kjent fjes som vil holde en workshop på Kjøpmannskjær.

– Tirsdag 19. september får vi besøk av selveste Henriette Lien, melder jentene på sin Facebook-side Yogakollektivet.

Foruten lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv, startet Henriette Lien å praktisere yogaformen Ashtanga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i formene Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga.

Til Kjøpmannskjær kommer hun med to workshops, nemlig skuldre og hjerteåpner.

– Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer. «Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel», kan vi lese på kollektivets invitasjon.

Tilbudet er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer, og jentene opplyser om at de har fått mange påmeldinger allerede. Totalt 30 er det plass til i det gamle velhuset på Lysheim, der jentene holder til med ukentlige timer.

LES OGSÅ: De starter yogakollektiv og vil ha med flere

Yogajentene vokste ut av lokalet før de fikk startet opp 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.