Sinnasnekker'n rydder opp

Eilert Madsen har brukt fire år på å pusse opp ekteparets hjem på Nøtterøy, men fikk nok fart i sakene da Sinnasnekker'n kom på besøk til han, kona Marianne og sønnen Robert.

Eilert Madsen har brukt fire år på å pusse opp ekteparets hjem på Nøtterøy, men fikk nok fart i sakene da Sinnasnekker'n kom på besøk til han, kona Marianne og sønnen Robert.

Artikkelen er over 5 år gammel

Eilert bor i telt inne i huset, og lager mat på en koketopp på gulvet. Marianne bor hos mora. Nå har de hatt Sinnasnekker'n på besøk.

DEL

Otto Robsahm har vært hos familien Madsen på Nøtterøy, og episoden blir sendt på TV høsten 2015.

Sinnsanekker'n er vel kjent for de aller fleste, der han reiser land og strand rundt og besøker familier der oppussinga er gått i stå. Det har det virkelig gjort hos denne familien, som har pusset opp i snart fire år. Derfor har de fått besøk av et TV-team fra TVNorge.

Bor i et telt i huset

Marianne og Eilert bor i Eilerts barndomshjem på Nøtterøy. Sammen har de sønnen Robert (15) som snart skal konfirmeres. Grunnen til at det har tatt så lang tid, er fordi Eilert er så ekstremt grundig og nøye blir ikke huset ferdig fort nok.

I dag er det kun et tomt skall. Fordi det hverken finnes bad, soverom eller kjøkken i huset, har Marianne og sønnen flyttet inn til hennes mor. Der har de bodd i snart to år.

Eilert bor i et provisorisk telt inne i huset, og lager mat på en enkel koketopp på gulvet. Nå begynner konfirmasjonen å nærme seg, og Marianne er redd de ikke skal komme i mål med huset til det.

Hun er også lei av at familien ikke er samlet, og er redd forholdet til Eilert kommer til å ryke om de ikke snart får hjelp.

Eilert på sin side skjønner ikke helt hvorfor Marianne maser sånn. Han jobber jevnt og trutt, men innrømmer at han kan ha feilberegnet litt hvor lang tid byggeprosjektet vil ta.

Otto kommer til familien og er i utgangspunktet imponert over hvor flott og nøye Eilert har vært. Men dette har tatt alt for lang tid!

Oppslukt i huset

Otto sier at Eilert har begynt på for mange steder på en gang, og at han har presset familien ut av huset.  Sånn kan det ikke være.

Otto observerer at Eilert er helt oppslukt i huset og at Marianne og familieforholdet kommer i andre rekke. Om ikke Eilert endrer tankesett vil han snart bli sittende i det store huset helt alene.

Otto velger å hjelpe familien, kun fordi han vil at Marianne og Eilert skal kunne holde løftet til sønnen om å holde konfirmasjon i huset. Det er prioritet.

Han gir familien seks uker til å sette i stand kjøkkenet og spisestuen, deretter skal han hjelpe dem med resten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken