Elisabeth von Krogh

I Tanstadveien 8 på Nøtterøy viser og selger keramikeren Elisabeth von Krogh arbeider laget individuelt for hånd i små serier hvor ingen er like. Dagene er lørdag 12. og søndag 13. desember.


Galleri Tjømedalen

I Galleri Tjømedalen i Dalsveien 155 blir det julemarked. Kunstnerne Anne Berg Edvardsen, Ane Sand, Signe Cathrine Thoresen Robitaille, Rolf Jacobsen og Claude Robitaille viser og selger keramikk, porselen, treskjæring, smykker og kjeks, kringle og gløgg. Det blir bål ute og god stemning ute og inne. Lørdag og søndag 5. og 6. og 12. og 13. desember.

Galleri Gudem

Galleri Gudem har juleutstilling i Atelier Gudem, Kirkemarka 2 på Tjøme. Utstillingen varer fra 1. november til 14. desember. Her blir det grafikk; litografi og etsning, kunstglass, keramikk, gave og interiør. Kunstner og/eller assistent er til stede og vil arbeide og vise frem prosess frem til ferdig bilde.


Vestfold Kunstsenter

Vestfold Kunstsenter har juleutstilling med kunsthåndverk i hele galleriet. Det er åpen innlevering, så arrangøren ennå ikke vet hvem som kommer til å delta. Det pleier å være mange, også kunsthåndverkere bosatt på øyene. Utstillingen står fra 28. november til lille julaften. Adressen er Øvre Langgate 28.


Kunstforeningen Verdens Ende

Kunstforeningen Verdens Ende har juleutstilling lørdag og søndag 21. og 22. november og lørdag og søndag 28. og 29. november. Dette er medlemmenes egen juleutstilling med verk av medlemmene selv, eller et verk medlemmene har i eie og vil selge.