(Tønsbergs Blad)

Like etter midnatt var en mann svært kranglete på byen i Sandefjord. Han skal ha yppet til bråk med en rekke gjester på utestedet, men stakk av før politiet ankom stedet.

I ettiden var det en svært beruset mann i 30-årene som lagde bråk på et utested i Holmestrand.

– Han var vanskelig å ha med og gjøre. Manne vil heller ikke etterkomme pålegg og forlate stedet. Mannen i 30 årene fra Holmestrand blir innbrakt til arresten, tvitret politiet.

LES OGSÅ: Mikael (18) startet bedrift fra gutterommet, nå kjører han Tesla: – Gikk jo mye bedre en forventet

Ville hjelpe vekterne – brukte vold

I totiden var en mann i 20-årene utagerende på et utested i Nedre Langgate i Tønsberg. Vekterne prøvde å få kontroll på mannen, men lyktes ikke.

– Mistenkte er en mann i 20 årene fra Tønsbergområdet. Han har utøvd vold ved å slå en vekter på stedet, sier politiet.

Det skal ikke ha blitt personskade, og mistenkte er bortvist fra sentrum.

Omtrent samtidig var det en slåsskamp mellom to personer i Larvik sentrum. Også her forsøkte vekterne på stedet å få kontroll før politiet kom.

– En mann i 20 årene fra Larvikområdet kjøres legevakt for sjekk. Vektere har grepet inn da mannen ville inn selv om han ble nektet inngang. En annen mann grep inn og bisto vekterne. Denne mannen, i 50 årene fra Larvik, er bortvist fra utestedet, tvitret politiet etter hendelsen.

LES OGSÅ: Fastlegevikaren fant ingen endring på MR-bildet. Det var det en veldig god grunn til

Knuste glass – ble bortvist

Noen minutter senere var det vold i Horten sentrum som fikk politiet til å rykke ut. En person skal ha blitt slått på et utested. Selv om gjerningspersonen stakk av, rykket politiet ut for en forklaring fra fornærmede.

Like etter halv tre natt til søndag var det ei dame fra Trøndelag sin tur å utagere.

– Ei dame i 20 årene fra Trondheimsområdet tok med seg et glass fra et utested på Brygga i Tønsberg, og knuste dette på utsiden. Damen er bortvist fra sentrum, tvitret politiet.

Like etter klokken tre var det en mann i 30-årene fra Porsgrunn som lagde bråk på et utested i Sandefjord sentrum.

– En mann i 30 årene fra Porsgrunn innbrakt til arresten da han ikke etterkommer pålegg om å fjerne seg. Mannen var beruset og ville ikke godta at han ble nektet inngang på utestedet, sier politiet.