Gå til sidens hovedinnhold

Blåste i vær og vind

Når korpsene øver på marsjering i gatene betyr det vår. I helgen tok Nøtterøy skolekorps turen ut til Østre Bolæren på seminar.

Artikkelen er over 6 år gammel

Hørte du korpsmusikk fra havgapet i helgen? Du hørte ikke feil. Se bildene!

Det var toner fra Nøtterøy skolekorps du hørte mens de var på seminar på Østre Bolæren. 55 musikanter skulle trene til NM i marsjering i juni - og det viste seg at anlegget var perfekt.

– Vi måtte benytte sjansen før de begynner å rive der ute, ler korpsleder Kenneth Larsen.

I mars ble det klart at Nøtterøy overtar fylkeskommunens andel av Østre Bolærne, og avtalen betyr også riving av 1990-anlegget.

SE FLERE BILDER HER!

Men korpset benyttet nå muligheten til å marsjere både innendørs og utendørs.

Skal til NM

– Målet for seminaret var hovedsakelig å øve på marsjering. Det er ikke lenge igjen til 17. mai, men så skal seniorkorpset skal delta i NM i juni. Da må vi trene, fortsetter Larsen.

I alt 55 musikanter ble med på turen som varte fra lørdag til søndag, både junior- og seniorkorpset. De aller yngste i aspirantkorpset slapp å være med ut i skjærgården.

– Seminaret ble veldig bra. Vi kunne bruke både gymsal, plassen utenfor og veinettet der ute. På lørdagen fikk vi til et godt sosialt opplegg, så korpset fikk turfølelsen, sier Kenneth Larsen.

Blåste i været

Og musikantene fikk opplever store værendringer i løpet av de to dagene. Da de skulle seile utover var det tåke, og tilbake var det mye vind.

– Men overskyet vær lørdag gjorde ikke noe for programmet vårt. Søndagen var det strålende på Østre Bolæren, sier korpslederen.

For seniorkorpset er dette en viktig oppkjøring til NM i marsjering til sommeren. Juniorene skal også være med til NM, men som en stor heiagjeng.

SE FLERE BILDER HER!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.