Meny Tolvsrød gir personer i risikogrupper egne åpningstider

ÅPNINGSTIDER: Pål Jacobsen åpner dørene på Meny Tolvsrød en ekstra time for de som er i risikogrupper for koronaviruset. INNSENDT

ÅPNINGSTIDER: Pål Jacobsen åpner dørene på Meny Tolvsrød en ekstra time for de som er i risikogrupper for koronaviruset. INNSENDT

Personer over 65 år eller som har underliggende sykdommer skal få handle på Meny Tolvsrød fra klokken 7 til 8 på morgenen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Daglig leder Pål Jacobsen og de ansatte ved Meny Tolvsrød har følt på at det har vært mange eldre i butikkene de siste dagene.

– De er jo så absolutt i risikogruppen. Vi har tenkt mye på det de siste dagene, og kommet frem til at vi vil åpne dørene for de over 65 år og de med sykdommer i risikogrupper fra klokken 7 til 8 hver morgen, sier Jacobsen, før han legger til:

– Jeg håper det vil bety at de kan handle i fred og ro, og føle seg tryggere.

LES OGSÅ: – Det tok jo helt av

Folk i karantene handler i butikken

I et Facebook-innlegg ytret Jacobsen bekymring for dem som er i risikogrupper med tanke på koronaviruset. Der skrev han blant annet at fra i morgen kan KUN denne gruppen komme i butikken å handle mellom 7 og 8, vanlig åpningstid for alle kunder er som før, 08.00.

Videre presiserer daglig leder at de som sitter i karantene, ikke skal besøke butikken.

– Er du i karantene, så hold deg hjemme. Vi ser dessverre noen av dem som er i karantene hos oss, og det er ikke en hyggelig sak, sier Jacobsen.

LES OGSÅ: Åpner nytt apotek midt i koronakrisen: – Veldig spent

Ruster opp hjemlevering

I stedet ruster butikken opp netthandelen. For å sikre de i karantene og i sårbare grupper, innfører butikken hjemleveringer for dem tirsdager og torsdager.

– Vi innfører hjemlevering tirsdager og torsdager fra neste uke. Innenfor 6 km, vi må ha bestillingene inn mandag og onsdag før klokken 15, skriver Jacobsen, som viser til blant annet at det kan tas kontakt per epost.

– Ved å hjelpe de eldre og de som sitter i karantene, håper vi at dette kan være positive innspill i en ellers tung tid for mange rundt oss.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.