Fastlandsforbindelsen: Nå må de ansvarlige skjære igjennom!

FARLIG? De lange bilkøene som tidvis snegler seg gjennom Tønsberg gjør det vanskelig for utrykningsbiler å komme frem, mener forfatteren.

FARLIG? De lange bilkøene som tidvis snegler seg gjennom Tønsberg gjør det vanskelig for utrykningsbiler å komme frem, mener forfatteren. Foto:

Av

Jeg har aldri før hatt en røst vedrørende fastlandsforbindelsen. Men har nikket, og ristet på hodet, og smilt. Og sannelig har jeg nesten grått, når jeg gjennom mange år har lest folks meninger om dette temaet som har opptatt så mange, så lenge.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. (Tønsbergs Blad) Om det nytter med min spede stemme og mening, det er jeg ikke så sikker på, men føler allikevel sterkt for å rope ut at nå må de ansvarlige komme til en enighet, og det fort!

Trafikken fra øyene inn til Tønsberg har økt med årene, og i år er det veldig ille! Når jeg sitter i en kø, enten det er ut av byen eller inn til byen, slår det meg at tenk om det skulle bli nødvendig med en utrykning! Hverken en sykebil, brannbil eller politibil har en en mulighet her for å komme frem dit det måtte være. Og det vet vi jo kan bli svært katastrofalt.

Trafikken står tett i tett på begge sider i to filer hver vei. Jeg har aldri tidligere opplevd at det er like tett inn til Tønsberg som ut, slik det er i år, og nesten uansett tid på dagen. Og når broen åpnes, som den jo gjør flere ganger om dagen på denne tiden, er det virkelig ille.

Det er sikkert som å «banne i kjerka» å si at kanskje båttrafikken kunne gå via Vestfjorden når folk skal inn til Tønsberg, og rett og slett skru brua fast?

De som er ansvarlige for at det ble en forandring, må nå skjære gjennom, og komme på banen. Ikke mer diskusjoner, for dette holder ikke! Jeg tenkte at et politisk skifte var det vi behøvde her ute på øyene, det har jo skjedd, men skjer det noe mer?

Sånn, det var min spede røst som forsøker å komme frem i mengden av stemmer. Om den blir hørt, ja det kan bare de vise svare på, men det er et forsøk verdt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.